original opel kolesa
Moderátori: dulo, buci_vectra
- vincoxxx
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 31 Okt 2009, 16:37
- Auto: Vectra B
- Kontaktovať používateľa:
original opel kolesa
Zdravim mohol by mi niekto prosim napisat oznacenie originalnych opel diskov ? su to 15´´4x100 opel vectra b 1.8i rv98 potreboval by som vediet ET predpokladam ze sirka disku J bude 6 len neviem zistit ET viem ze to je zozadu na disku ale nechcem zhadzovat koleso koli tomu a v TP nemam nikde napisane ET tak ak niekto bude vediet budem velmi povdacny za radu 
Opel vectra b 1.8i rv98 x18xe
-
iurai
Re: original opel kolesa
myslis original Opel disky alebo original Vectra B disky ? to je rozdiel.vincoxxx napísal:Zdravim mohol by mi niekto prosim napisat oznacenie originalnych opel diskov ? su to 15´´4x100 opel vectra b 1.8i rv98 potreboval by som vediet ET predpokladam ze sirka disku J bude 6 len neviem zistit ET viem ze to je zozadu na disku ale nechcem zhadzovat koleso koli tomu a v TP nemam nikde napisane ET tak ak niekto bude vediet budem velmi povdacny za radu
inak myslim si, ze rozmery, ET, 2 pismenne ID su u vsetkych plechovych diskov a mnohych Vectra B hlinikovych diskov pisane z vonkajsej strany pri sroboch
no a este otazka je, ze na aky ucel to oznacenie potrebujes. Napr ET je od 39 po 49
-
iurai