sub, signal, remote...

Moderátori: dulo, buci_vectra

Používateľov profilový obrázok
Rolcsi
Bronzový užívateľ
Bronzový užívateľ
Dátum registrácie: 20 Jan 2011, 13:39
Auto: !! Zmeň si model auta !!
Kontaktovať používateľa:

sub, signal, remote...

Príspevok od používateľa Rolcsi »

videl som temu kde sa to riesilo ale nedocital som sa nakoniec ci to urobil niekto pripadne ako

ako mate napojeny sub a zosilovac na orig radio NCDC2013 da sa to na tie kabliky kotre by mali byt v medzi prednymi sedackami za rucnou pripadne na niecom inom a ci sa da od niekadial potiahnut remote a dostat kable od baterku do kufra neakou lahkou cestou
Opel Vectra C 02 2.2dti konecne vysnivana :)
Hosak
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 14 Mar 2011, 13:45
Auto: Corsa C

Príspevok od používateľa Hosak »

Napis robertovy on ma na originalnom radiu (i ked nie NCDC2013 ale kabelaz tam bude ta ista) na VeCe pripojeny subik i ked nie pasivny ale aktivny no kable tam idu tie iste rozdiel je len v tom ci to ide to subiku priamo alebo do zosiovacu.
Corsa C Z13 DT
Tigra A X14 XE - ex
Vectra B X25 XE - for sale
Astra H sedan Z16 XER
Vectra C GTS Z32 SE
conos
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 22 Júl 2007, 19:05

Príspevok od používateľa conos »

potrebujes menic signalu - z vysokourovnoveho na RCA, cize ho zapojis na iso konektor za radiom - stiahnes si z repro kablov signal - prava, lava strana - ci uz z prednych repro alebo zo zadnych, ten signal zapojis do menica - a do druhej strany zapojis RCA pre zosilnovac. napajacie kable sa daju previest na soferovej strane pod oknom - vedu tam kablove zvazky do interieru - vnutri je otvor pod palubovkou - vedla poistkovej skrine...
---opel freunde---
opel kadett e C20NE
opel astra f gsi C20NE - donor pre kadetta
opel vectra c Y22DTR
Rolcsi
Bronzový užívateľ
Bronzový užívateľ
Dátum registrácie: 20 Jan 2011, 13:39
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Rolcsi »

hmm nastastie menic signalu nebudem asi potrebovat lebo mam do zosiku ten vstup high input ci jak sa to presne vola a tu dieru do interieru pozrem diki moc nabuduci tyzden vyberem to radio obkukat co a ako ... blbe bude len ak dam dole basy z reprakov da mi to dole aj zo sub :P a nemozno to zvlast nastavit
Opel Vectra C 02 2.2dti konecne vysnivana :)
Napísať odpoveď

Návrat na "VECTRA - ELEKTRO"