klíma
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
TomXXG
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 15 Sep 2010, 19:06
- Auto: Astra G
klíma
nazdar chalani ja mam takyto problem nechce mi ist klima ked si ju pustim tak nabehnu aj otáčky ale nezopne mi ani kompresor ani ventilator bol som s tym aj za elektrikarom a nevie co s tym napojili sme to počitač a da sa všade dobre dostať len do klimi ho nechce pustit. ak mate niekto skusenosti poradte. tlaky aj chladivo som kontroloval vsetko je v poriadku. mam opel astra g r.v.2000
- Yegg
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 28 Apr 2011, 10:05
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
mal by tam byt niekde tlakový spínač, ak je prerušený nepustí kompresor, skontroluj to. Pri voľnobežných otáčkach ak pustíš klímu motor zmení zvuk, ak cez to všetko nechladí, budeš mať na ventile kúrenia vytlačený pastorok. Skús pustiť ventilátor či ti nejde teplý vzduch. Ja som ju minulý rok v lete dal dotlačiť (keď som stlačil guľôčku pri chladiči fučal plyn, cez to všetko klima nefungovala), po dotlačení nabehla hneď. Viac som s tým neexperimentoval.
Astra G Caravan 1,6 16V, X16XEL
-
dikard
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 03 Aug 2010, 19:13
- Auto: Nemám auto
toto bude asi presne taky isty problem ako mam ja lenze to je cena celej cievky kompresora, remenica ma vo vnutri elektromagneticku cievku ktora zopina nahon kompresora a ta je v r....i. Mal som uz ponuky na novu cievku 90€ repas kompresora 250€ a nove nejakych 500€ bez zlavy. Dufaj ze to neni tak ako u mna lebo to je pekny peniaz 
plus plus korea :D
-
dikard
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 03 Aug 2010, 19:13
- Auto: Nemám auto
tento pan my posielal mail Marian Zajasensky a tu jej jeho mail
zajo13@gmail.com
mne napisal na to toto:
zajo13@gmail.com
mne napisal na to toto:
nova cievka 90e potrebujem staru na vzor je tam viacej druhov