Kamaráti

Moderátor: macil

mirrco
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 12 Jún 2007, 11:52
Auto: !! Zmeň si model auta !!
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mirrco »

Ved volaco vymyslime :)
potrebujem k tomu uz len hydroxid draselny, podarilo sa mi ho ozhnat ale flaska stoji 800 az 1200sk, z tym by som chcel zvysist vodivost vody.
Taketo mame 1 elektrolyzer 120A a chcel by som 480A.
mam ich 4 kusy zapojil by sm ich do serie takze by tieklo zas len 120A a vyrobil by som 4x viac zmesy co by bolo nad 100% ucinnost, teda pokail by sa neminul KOH.Ta flaska by mala vystacit na 100L vody.
Vsetko je to len dohad, preto by som to chcel vyskusat tak si kupim raz tu flasku.ALe ak nahodou niekto mate sa dohodneme mne by postacila kludne dsatina na pokusy. Finanancne sa uz dohodneme :)
Opel Ascona C 1.8i (C)18NE 74KW šaragľa
Obrázok
Používateľov profilový obrázok
macil
Admin
Admin
Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
Auto: Astra J
Bydlisko alt: Furča
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa macil »

mirrco napísal:...co by bolo nad 100% ucinnost, ...
To je na Nobelovku. Zmenil by si chod sveta. :wink:
Opel Astra J-ST, A16LET LPG
Opel Astra F-CC, X18XE
Xing Tao Fu Shi 兴涛服饰 a diagnostika 診斷
wolf117

Príspevok od používateľa wolf117 »

mirrco napísal:Ved volaco vymyslime :)
potrebujem k tomu uz len hydroxid draselny, podarilo sa mi ho ozhnat ale flaska stoji 800 az 1200sk, z tym by som chcel zvysist vodivost vody.
Taketo mame 1 elektrolyzer 120A a chcel by som 480A.
mam ich 4 kusy zapojil by sm ich do serie takze by tieklo zas len 120A a vyrobil by som 4x viac zmesy co by bolo nad 100% ucinnost, teda pokail by sa neminul KOH.Ta flaska by mala vystacit na 100L vody.
Vsetko je to len dohad, preto by som to chcel vyskusat tak si kupim raz tu flasku.ALe ak nahodou niekto mate sa dohodneme mne by postacila kludne dsatina na pokusy. Finanancne sa uz dohodneme :)
waaau chodiaca encyklopedia :wink: :lol:
wolf117

mmm inac ush mam nove auto Renault 11GTX .......moju asconku davam na ND za 6000sk ponuka stale plati, tak sa mi urcite ozvite :wink:
Bruno
Opelclub VIP člen
Opelclub VIP člen
Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
Auto: Omega B

Príspevok od používateľa Bruno »

Cau KIMI, tak aspon tu ta pozdravim, ked na ICQ dajako uz vela nechodis...alebo ja??? Co nove za "kopcom" ?
Opel Omega B caravan 2.5 DTI

moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik

stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
Kimi
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 09 Jan 2006, 12:03
Auto: Nemám auto

Príspevok od používateľa Kimi »

... práve sme ťa s polovičkou spomínali, nové nemáme nič . čo sa budem chváliť , potom mi všetci závidia
Bruno
Opelclub VIP člen
Opelclub VIP člen
Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
Auto: Omega B

Príspevok od používateľa Bruno »

Ja nemam tiez nic nove, stale som "socialny" pripad a vyuzivam sluzby verejnej dopravy :lol:
Pozdrav doma , co formula, pacil sa ti dnesny pretek...nakoniec ten "vysavac" s Hamiltonom vyhral.....wrrrrrrr. :evil:
Opel Omega B caravan 2.5 DTI

moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik

stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
Kimi
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , najlepší je aj tak KIMI
Viktor
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 03 Feb 2008, 10:49
Auto: Iná značka

Príspevok od používateľa Viktor »

wolf117 napísal:mmm inac ush mam nove auto Renault 11GTX .......moju asconku davam na ND za 6000sk ponuka stale plati, tak sa mi urcite ozvite :wink:
predávaš aj zvlášť ND? neviete niekto kto je odborník či má ten motor 18ne a 18e(z kadettu 85kW) rovnaký rozdelovač a váhu vzduchu? doma skladám 18e do kadetta ale niektoré veci sú takmer nezohnatelné :roll:
Kadett E 1.6
mirrco
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 12 Jún 2007, 11:52
Auto: !! Zmeň si model auta !!
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mirrco »

Kimi napísal:... to je jedno čo tam študuje, ale je ho tam škoda
diky, ale tak volakde sa zamestat musim :wink:
Viktor napísal: 18ne a 18e(z kadettu 85kW) rovnaký rozdelovač a váhu vzduchu? doma skladám 18e do kadetta ale niektoré veci sú takmer nezohnatelné :roll:
Ja mam na motore vyrazene 18NE a kimi 18E a myslim ze tie rozdelovace su rovnake, ja mam teraz rozdelovac zo skoda 136 je to totiz ten isty!
Myslim ta cervena cast, ten v nutrajsok z tym snimacom otacok asi nie nebudu identicke zo skoda.Ale kedze mame asi aj s kimim rovnake hlavy tak aj ta cast zo snimacom bude rovnaka.
macil napísal:
mirrco napísal:...co by bolo nad 100% ucinnost, ...
To je na Nobelovku. Zmenil by si chod sveta. :wink:
No ved volaco vymyslime a o nobelkovu sa podelime spolu :) lebo ja ju nepotrebujem.
wolf117 napísal:
waaau chodiaca encyklopedia :wink: :lol:
haha tak to len take psosobenie :-D
Opel Ascona C 1.8i (C)18NE 74KW šaragľa
Obrázok
wolf117

Viktor napísal:
wolf117 napísal:mmm inac ush mam nove auto Renault 11GTX .......moju asconku davam na ND za 6000sk ponuka stale plati, tak sa mi urcite ozvite :wink:
predávaš aj zvlášť ND? neviete niekto kto je odborník či má ten motor 18ne a 18e(z kadettu 85kW) rovnaký rozdelovač a váhu vzduchu? doma skladám 18e do kadetta ale niektoré veci sú takmer nezohnatelné :roll:
zatial predavam za 5000sk ale asi začnem predavať na ND lebo sa mi nikto neozyva :cry:
Viktor
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ

keby som mal asconu tak to určite zoberiem ale potrebujem len zopár motorových dielov, a poprípade prevodovku ak je F16 so spojkou, mimochodom ak to niekoho zaujíma mám doma zadné svetlá z ascony C 2.0GT teraz nemám obrázok ale vyzerajú takto http://www.bilforumet.no/attachments/op ... dscn01.jpg
a mám aj predné svetlomety s bielymi smerovkami
Kadett E 1.6
Kimi
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ

... v akom stave sú tie biele smerovky ? a tie zadné svetla to je verzia nielen dvojlitrov sú ročníkovo 88 -89 nemci ich familiarne nazývajú notche... :?: ja ich mám tiež , svetlá samotné pasujú na 4 aj 5 dverovú verziu, ten reflexný pás medzi nimi nie , 5 dverová verzia je o 3 cm širšia...
Kimi
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ

Viktor napísal:
... rozdelovač je úplne zhodný JHFU 4, vzduchová jednotka to isté , a riadiaca jednotka by síce origo mala byť iná ale stretol som sa s tým že úplne v pohode funguje motor NE ako E s tou istou...
Kimi
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ

... to Viktor a prečo tam radšej nedáš klasický dvojliter, na to zoženieš v pohode úplne všetko...
Viktor
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ

to hej ľahšie sa zháňajú veci ale zase aj na ten potrebujem druhú prevodovku lebo na F13tku to nepôjde a k tejto mi chýba už len zopár vecí, riadiacu a komplet kabeláž mám
Kadett E 1.6
Kimi
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ

to je stále jedno aj tam potrebuješ F 16-ku a čo máš na mysli tým zopár vecí?
Viktor
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ

mám to skoro komplet len rozdelovač potrebujem, gumenú trubicu na sanie s tou váhou, zvody ale tie pasujú aj z 2litra
Kadett E 1.6
Kimi
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ

no tá gumenná hadica to ti určite zaujímavá vecička... tú som ja zohnal druhú len vonku... nechcel som mať deravú polepenú lepiacou páskou a podobne...
Viktor
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ

to máš pravdu, to sa zháňa moc ťažko a keď tak potrhaná pozlepaná, ale to by sa dalo vyriešiť aj nejakou inou trubkou, len aby mala dostatočný priemer a na sanie to napojiť nejakou gumenou spojkou
Kadett E 1.6
Napísať odpoveď

Návrat na "ASCONA, COMMODORE, MONZA, MANTA, SENÁTOR, REKORD - VŠEOBECNE"