Vieš čo fabregas, podľa tachometra som mal pri 135ke 142.
A pri 180ke mi tacháč ukazoval rovných 190.
Viac som nechcel ísť kvôli pneu (Tčky, do 190)
Vieš, ako ma to mrzelo? Strašne rád by som to trošku osolil, pri 180ke má motor na 5ke nejakých 4000 otáčiek, čo je ešte 500 otáčiek pod hranicou, kedy sa u Omegy prepína multiram a to je cítiť, je to taký milý kopanec do chrbta.
A mal som fakt šťastie, že som nechytil žiadne zápchy, skrátka úplne pohodová jazda vysokou rýchlosťou.
Vidíš, mám to aj nafilmované kamerou v aute, hodím potom link.
Samozrejme, sem-tam som musel spomaliť kvôli kamiónu, ktorý predbiehal (Nemci nemajú zákaz predbiehania ako my).
Cesta tam bola strašne rýchla, 600 km za nejakých 5 hodín a to aj so zastávkami na tankovanie a kukanie prírody.
Cestou späť som už fakt zastavoval na každom rohu, aby som si ešte užil výlet, takže to bolo asi 8 hodín, ale v tom je aj prehliadka zámku a parku Linderhof + obed a tak
Tá spotreba sa zhoršila trochu tým, že keď sme boli v Hohenschwangau, večer sme sa vždy presúvali do Füssenu autom a to je také malé mestečko, asi ako Malacky a tam som sa motal 30kou.
A tiež tým, že cestou späť som si vymyslel, že pôjdem cez Deutsche Alpenstrasse, čo bolo zbytočné stúpanie a klesanie, ale stálo to za to.
Ja ináč počas jazdy spotrebu moc neriešim, pretože to by som si jazdu moc neužil.
Aj tak nás celý výlet vyšiel 430 EUR, v tom je aj luxusné ubytko, benzín, nálepka, všetky poplatky a darčeky.