16.-17. 4. 2011 - Veľkonočný zraz, Levočská dolina.
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 21 Nov 2008, 18:49
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
-
- Strieborný užívateľ
- tomi1583
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 29 Apr 2009, 19:30
- Auto: Vectra C
jooj ale ved to je v pohode pocas :roll: no problemo byt aj vonku ak nas bude mat co hriatmacil napísal:Vraj dva týždne.
Tak tu máme predpoveď počasia - http://www.meteo.sk/predpoved-pocasia/e ... ika/levoca
Opel Vectra C caravan Z19DT rv.2008
Opel Astra G sedan X18XE1 rv.1998(Limo) KO
Skoda Favorit Sport Line KO
Kontakt - 0903606992
Opel Astra G sedan X18XE1 rv.1998(Limo) KO
Skoda Favorit Sport Line KO
Kontakt - 0903606992
- fabre
- Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 04 Sep 2010, 14:25
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Brno
- Kontaktovať používateľa:
no kimčo, to bude sranda kedy ideš domov?
ja som tiež chcel zajtra prezúvať, ale vonku sú teraz chabé 3°C, tak ja sa možem na to vykašlať. a tak som sa chcel prísť pochváliť s elektrónmi.
len tak BTW, dnes mi na Hčku prezuli disky a mechanik asi hluchota, keď som mu povedal, nech mi nechá ešte zimné a just na letné nahodil :roll: tak testujem Micheliny pod teplotnou hranicou prijateľnou pre letné gumy.
a k téme, mne nerobí problém ani v 5°C opekať. dnes som bol v kraťasach, krátkom tričku a tenkej bunde. troška som neodhadol ráno počasie a ku večeru bolo príjemných +4 :oops:
a keď bude počasie šaliť ako dnes, tak berte aj zimušné topánky a bundy. vo veľkej lomnici mi snežilo po ceste
ja som tiež chcel zajtra prezúvať, ale vonku sú teraz chabé 3°C, tak ja sa možem na to vykašlať. a tak som sa chcel prísť pochváliť s elektrónmi.
len tak BTW, dnes mi na Hčku prezuli disky a mechanik asi hluchota, keď som mu povedal, nech mi nechá ešte zimné a just na letné nahodil :roll: tak testujem Micheliny pod teplotnou hranicou prijateľnou pre letné gumy.
a k téme, mne nerobí problém ani v 5°C opekať. dnes som bol v kraťasach, krátkom tričku a tenkej bunde. troška som neodhadol ráno počasie a ku večeru bolo príjemných +4 :oops:
a keď bude počasie šaliť ako dnes, tak berte aj zimušné topánky a bundy. vo veľkej lomnici mi snežilo po ceste
- kimino
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 29 Dec 2008, 15:47
- Kontaktovať používateľa:
ja pojdem skor domov ... najneskor asi o 18:00 ale uz som sa zas dostal do pozicie ze skor musim ist ako chcem :roll:
Naposledy upravil/-a kimino v 13 Apr 2011, 18:52, upravené celkom 1 krát.
-
- Strieborný užívateľ