No tak to som vyhral. Akurát dnes som čistil klapku, a tiež mam elektrický pedál. Predpokladám že mi teraz treba nastaviť otáčky čo ?? Dobre predpokladám ?? A čo som mohol ešte tým čistením posr.ť ??langdon2 napísal:Ty mas motor Z14XE cize mas el. plynovy pedal.Cize do klapky nejde ocelove lanko....Tebe by som klapku moc ani neodporucal cistit, a uz vobec s nou nejako nemanipulovat, pokial sa v tom nevyznas...a nehybat s nou....mozes tomu len uskodit. Nakolko otvaranie klapky je riadene RJ.
škrtiaca klapka
Moderátori: bukelo, buci_vectra
- Lukáš
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 11 Jan 2010, 09:29
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Opel Astra 1.4 16v 2001 Z14XE
- kiko24252
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 04 Apr 2009, 12:14
- Auto: Astra G
- Kontaktovať používateľa:
kludne ho vyber, vyčistiš to lepšie ak to budeš mať vonku. tu maš návod :https://www.astra-g.cz/jak-vycistit-klapku-vzduchu/
ak maš elektronickú škrtiacu klapku tak je to skoro to iste, myslím čo sa týka demontáže. odtiahneš hadičky, nasávanie a vytočíš 4 skrutky, toť vsio.
ak maš elektronickú škrtiacu klapku tak je to skoro to iste, myslím čo sa týka demontáže. odtiahneš hadičky, nasávanie a vytočíš 4 skrutky, toť vsio.
Opel Astra G kombi 1.4 16V 66kw r.2003
- okakanyOPEL
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 01 Dec 2010, 10:07
langdon2 napísal:Ty mas motor Z14XE cize mas el. plynovy pedal.Cize do klapky nejde ocelove lanko....Tebe by som klapku moc ani neodporucal cistit, a uz vobec s nou nejako nemanipulovat, pokial sa v tom nevyznas...a nehybat s nou....mozes tomu len uskodit. Nakolko otvaranie klapky je riadene RJ.
Langdon. Ja mam tiež Z14XE a lanko mi tam ide.
-
Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
tak potom máš X14XEokakanyOPEL napísal:langdon2 napísal:Ty mas motor Z14XE cize mas el. plynovy pedal.Cize do klapky nejde ocelove lanko....Tebe by som klapku moc ani neodporucal cistit, a uz vobec s nou nejako nemanipulovat, pokial sa v tom nevyznas...a nehybat s nou....mozes tomu len uskodit. Nakolko otvaranie klapky je riadene RJ.
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
- okakanyOPEL
- Nový užívateľ

No len škoda, že papiere od auta hovoria niečo iné :roll:Signum napísal:tak potom máš X14XEokakanyOPEL napísal:langdon2 napísal:Ty mas motor Z14XE cize mas el. plynovy pedal.Cize do klapky nejde ocelove lanko....Tebe by som klapku moc ani neodporucal cistit, a uz vobec s nou nejako nemanipulovat, pokial sa v tom nevyznas...a nehybat s nou....mozes tomu len uskodit. Nakolko otvaranie klapky je riadene RJ.
- okakanyOPEL
- Nový užívateľ

-
xaviersa
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 22 Nov 2009, 19:36
- Auto: Astra J
Ahojte.
V piatok som mal čistenú vyduchovú klapku a krokový motorček. Odvtedy mi po prepnutí na LPG trasie motor. V BRC mi vraveli, že ak je možnosť, tak by som mal dať vymazať adaptačné hodoty.ˇVraj sa im to stáva po čistení klapky a daná vec môže problém odstrániť.
Viete mi povedať, čo to je? A či je možné toto cez OP-COM spraviť?
V piatok som mal čistenú vyduchovú klapku a krokový motorček. Odvtedy mi po prepnutí na LPG trasie motor. V BRC mi vraveli, že ak je možnosť, tak by som mal dať vymazať adaptačné hodoty.ˇVraj sa im to stáva po čistení klapky a daná vec môže problém odstrániť.
Viete mi povedať, čo to je? A či je možné toto cez OP-COM spraviť?
ASTRA J 1.7 DTS COSMO SPORTS TOURER
EX- ASTRA J 1.7DTJ COSMO
EX - ASTRA G 1.6 16V LPG, X16XEL
EX- ASTRA J 1.7DTJ COSMO
EX - ASTRA G 1.6 16V LPG, X16XEL
-
iurai