AUTOHIFI - DEBATA VSEOBECNE O HUDBE V AUTE
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
-
marwi
To je nic nehovoriace cislo a este je otazne , ako je realne. Napr. rovnaky objem motora moze mat traktor aj osobne auto a je to celkom ine zvezenie , vsak ? Zosilovac ma niekolko parametrov a je otazne ci ich vobec vsetci vyrobcovia uvadzaju... Lepsie by bolo napisat typ , a obraz si uz kazdy spravi podla vedomosti a skusenosti... Ak mozem poradit , skus si zohnat Mac Audio Z 2200. Ten ti isto bude stacit a je aj cenovo dostupny...
- Bruno
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
Mac Audio Z 2200 legenda - uz sa nevyrabaju, tie co su na trhu uz budu mat cosi za sebou .
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
-
marwi
- semir89
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 14 Dec 2010, 16:12
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Samozrejme neidem sa stym tu vytahovat,ze co mam,chcem sa len poradit co stym, nakolko subwoofer mam zadara so zosikom,ale ci ztoho je nieco,neviem, ten zosik ma len 260watt ale nic viac popisane,hladal som aj nieco ine,,,ci nebude, ale mnohy vyrobcovia su uz len stym vydrbany, ze vsetko uvadzaju vo spicke,mozno 1z50 uvedie nominalne hodnoty, mozno je ten 50ty:D:DD
Vectra B1.8 16v GL 97.r (automaticka klima, 16 ALU, korozia minimalna)

Vectra B 1.8 16v 85kw 97r. -ex
-
marwi
- semir89
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 14 Dec 2010, 16:12
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Tak tak...cista elektronika(Meranie vykonu),lepsia praktika ako teoria, nanestastie som to mal na maturitemarwi napísal:Bud watmetrom , alebo osciloskopom zmeras napatie a sledujes pritom skreslenie a pri takom zosilneni, ked este zosilovac neskresluje vypocitas vykon.
Vectra B1.8 16v GL 97.r (automaticka klima, 16 ALU, korozia minimalna)

-
marwi
-
marwi
- 24petusko
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 11 Dec 2009, 17:35
- Auto: Vectra C
osciloskopom sa to da pekne zmerat - velmi presne tak ako pisesmarwi napísal:Bud watmetrom , alebo osciloskopom zmeras napatie a sledujes pritom skreslenie a pri takom zosilneni, ked este zosilovac neskresluje vypocitas vykon.
v podstate je vykon zosilnovaca vyjadreny ako nasobok rozdielu na vstupe a vystupe zosilnovaca
teda, ak privedies na vstup zosilnovaca signal ( amplitudu ) na urovni 0.001 A ( 1 miliAmper ) a na vystupe zmeras uroven signalu ( zvacsenu - zosilnenu amplitudu ) 1 A ( 1000 miliAmperov ) - tak doslo k 1000-nasobnemu zosilneniu, to znamena zosilnovac ma 1000 Watt
nato, aby toho bol schopny, potrebuje na toto zosilnenie nejaku energiu - to je prikon - ten je VZDY vacsi, kedze nezijeme v idealnom svete a perpetum mobile este nikto nevynasiel
to je ucinnost, tak ako je spomenuta vyssie
trochen teorie
VeCe: '06, Z18XER, Black beauty OPC
Honda Legen( wait for it... )dary
Honda Legen( wait for it... )dary
-
marwi