Neštartuje
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
sr-warrior
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 31 Okt 2010, 14:16
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
Neštartuje
Zdravím
Mám Opel Astra G 1,4 16V rv 1998
v poslednej dobe mam taký problem. Sadnem do auta otočím klučik nabehnu budíky natiahne sa palivo zhasnu kontrolky potlačim klučik k naštartovaniu a nič, štarter ani necukne. Ani nestahuje napätie všetko ide tak ako ma. Tato chyba sa mi prejavovala už predtým ale stým že ked som vypol klučik a znovu otočil auto už naštartovalo. Teras ked sa to stane tak ho vobec nejde naštartovať ale ked ho necham zopar hodin stat tak sa to zas same opraví a funguje to potom zasa z ničoho nič to nejde a už naozaj neviem čím to je
Viete mi prosim poradiť?????
Mám Opel Astra G 1,4 16V rv 1998
v poslednej dobe mam taký problem. Sadnem do auta otočím klučik nabehnu budíky natiahne sa palivo zhasnu kontrolky potlačim klučik k naštartovaniu a nič, štarter ani necukne. Ani nestahuje napätie všetko ide tak ako ma. Tato chyba sa mi prejavovala už predtým ale stým že ked som vypol klučik a znovu otočil auto už naštartovalo. Teras ked sa to stane tak ho vobec nejde naštartovať ale ked ho necham zopar hodin stat tak sa to zas same opraví a funguje to potom zasa z ničoho nič to nejde a už naozaj neviem čím to je
Viete mi prosim poradiť?????
- buci_vectra
- Moderátor

- Dátum registrácie: 20 Apr 2009, 23:41
- Auto: Vectra B
Spinacia skrinka (elektricka cast) alebo starter.
Zvycajne staci po jednom, alebo druhom pri starte tresnut a zacne startovat, takto zistis ktore blbne...
Zvycajne staci po jednom, alebo druhom pri starte tresnut a zacne startovat, takto zistis ktore blbne...
Vectra B 2.5 V6 - strieborná - Lubecová 
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
MECHANICAL SYNFONICA BY FORMAT67.NET
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
MECHANICAL SYNFONICA BY FORMAT67.NET
-
sr-warrior
- Nový užívateľ

-
iurai
-
sr-warrior
- Nový užívateľ

- Miro Kohut
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 28 Feb 2008, 21:47
-
sr-warrior
- Nový užívateľ

to asi nie bo to by neštartovalo nikdy a ono štartuje len čo ja viem raz za par dni nenaštartuje a vtedy snim ani nepohnem
To Iurai: No chcel som poklepkať po tom štarteri len sa knemu nejak neviem dostať malo priestoru ale skusim to ked pojdem dakedy domov tam to dam nad jamu....problem je ten že vždy ked som doma tak sa problem nechce prejaviť večne iba vtedy ked stým neviem nič urobiť
To Iurai: No chcel som poklepkať po tom štarteri len sa knemu nejak neviem dostať malo priestoru ale skusim to ked pojdem dakedy domov tam to dam nad jamu....problem je ten že vždy ked som doma tak sa problem nechce prejaviť večne iba vtedy ked stým neviem nič urobiť
-
Vlado S.
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 08 Aug 2011, 07:35
aj keď trochu neskoro...
zažil som podobné, Opel Astra G, 1,6 16V:
počas letných horúčav, keď sa prehreje interiér (niekedy po jazde, niekedy pri parkovaní na slnku), po otočení kľúča do polohy 3 nič.
Budíky svietia naplno, žiadny pokles intenzity svetla.
Po vychladení interiéru (stačí 10-15 min) naštartuje, ale akoby kľúč musel ísť na doraz na koniec možnej polohy otočenia.
zažil som podobné, Opel Astra G, 1,6 16V:
počas letných horúčav, keď sa prehreje interiér (niekedy po jazde, niekedy pri parkovaní na slnku), po otočení kľúča do polohy 3 nič.
Budíky svietia naplno, žiadny pokles intenzity svetla.
Po vychladení interiéru (stačí 10-15 min) naštartuje, ale akoby kľúč musel ísť na doraz na koniec možnej polohy otočenia.
- alvin
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 25 Sep 2010, 20:49
na 90% to bude štartérom,zažil som podobné na ruskej kópii Opla,Moskviči aj na oboch škodovkách, v prvom prípade sa musel meniť štartér,vo zvyšných 2 stačilo vyčistenie a výmena uhlíkov
BOL TO Opel Astra G/2005 RMG SONY,okolo 120 000 km,predtým iný výrobok GM -DAEWOO Matiz II,používal som aj OPEL ASTRA F/2001 sedan 1.4i a hatchback 1.6i, /1999 oba 8V,vrátil som sa ku Kórejcom,v rodine máme ASTRU J/2010
-
epotrax
- Teo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
To bude asi v elektrickej casti spinacky
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
-
epotrax
-
epotrax
-
iurai
natusim, ake mas auto. asi naschval to tajis.epotrax napísal:a neviete mi povedat ktore je to rele presne, nech ho skusim vymenit alebo prehodit medzi sebou, k starteru ak sa chcem dostat, musim si lahnut pod auto? Och a zasa servis...len teraz mi opravavovali riadiacu na abs..
ale ak ti opravovali Abs, tak to bude FIAT Marea, alebo Vectra 1.6 ci 1.8
ta spinacka je u Opla na stlpiku volantu. aha, a dole ide len s trikom