Potrebujete kúpiť nedostatkový náhradný diel a neviete kde, alebo kde by to bolo najvýhodnejšie? Táto sekcia by vám mala pomôcť.
POZOR! NEJEDNÁ SA O INZERCIU!
Títo by mohli byť fajn, ale pozor na firmu zo záhoria ... oni to ušijú ale vôbec to v aute nesedí ... teda hlavne predné sedačky nesedeli :roll: :roll:
BMW 528i E39 - w.i.p.
Opel Corsa 1,2 16V 12/99 - rip
Volvo V40 1,8i 5/02
BMW 745i V8 4/03 - ex
MAD Rimavská Sobota siju potahy presne na mieru super sedia kamos ich ma ked som to vydel myslel som si ze to ma origo sedacky mozem odporucit na jar si davam usit aj ja. Sice su trochu drahe ale da sa vybavit cena ,vsak za kvalitu sa plati...
V MAD-e siju aj na origo sportove sedacky Opel ? Zaujima ma ako je vyriesena moznost nastavovania sedacky vpredu pod kolenami ta pohybliva cast. Ma niekto od nich potahy na takych sedackach ?
marwi napísal:V MAD-e siju aj na origo sportove sedacky Opel ? Zaujima ma ako je vyriesena moznost nastavovania sedacky vpredu pod kolenami ta pohybliva cast. Ma niekto od nich potahy na takych sedackach ?
CAO.Napíš presný model a rok a dám TI vedieť.Zatiaľ mali poťahy na všetky auta čo ľudia chceli.
Ado, dá sa u nich objednať aj poťah len na jeden diel? Povolili mi švíky na ľavom zadnom sedáku. Ak sa to nebude dať opraviť, tak by som chcel objednať naň nový poťah.
Opel Astra J-ST, A16LET LPG Opel Astra F-CC, X18XE Xing Tao Fu Shi 兴涛服饰 a diagnostika 診斷
macil napísal:Ado, dá sa u nich objednať aj poťah len na jeden diel? Povolili mi švíky na ľavom zadnom sedáku. Ak sa to nebude dať opraviť, tak by som chcel objednať naň nový poťah.
Ado, áno. Mám poťahy od nich. Majú 4 roky, preto som sa pýtal na tú záruku. Marilo sa mi, že bola 5 rokov, ale asi sa mi to len marilo.
Veď preberieme to v sobotu.
Opel Astra J-ST, A16LET LPG Opel Astra F-CC, X18XE Xing Tao Fu Shi 兴涛服饰 a diagnostika 診斷
Tvar sportovych sedaciek je rovnaky. Vsetky mali nastavitelnu stehennu opierku . Akurat nemali vsetky airbag... Sklapanie je u trojdverakov , ale tam ide v podstate len o maly otvor na tycku sklapania ktora je vyberatelna. Podstatne je ci maju strih na tvar sedaciek ktory sa od standardnych dost lisi...
marwi napísal:Tvar sportovych sedaciek je rovnaky. Vsetky mali nastavitelnu stehennu opierku . Akurat nemali vsetky airbag... Sklapanie je u trojdverakov , ale tam ide v podstate len o maly otvor na tycku sklapania ktora je vyberatelna. Podstatne je ci maju strih na tvar sedaciek ktory sa od standardnych dost lisi...
CAO.Tak overené majú strih na športové sedačky s výsuvnou spodnou časťou.Je tam ešte rozdiel či máš aj bedrovú opierku alebo nie a samozrejme airbagy.Majú všetky varianty