Čavte opláci... Neviem, či sa to už niekomu z Vás stalo, no poriadne ma to prekvapilo, že sa na mojej VeBe 1.8 16V ´98 proste nedajú vypnúť stretávačky, zhasnem motor, vyberiem kľúč, samozrejme, že zhasnem aj svetlá, ale tie svietia. Nedajú sa nijako zhasnúť jedine tak, že otvorím kapotu, odpojim baterku, alebo svetlá...
Problém nastal keď som použil diaľkové svetlá, vrátil som ich na stretávacie ale kontrolka diaľkových ostala svietiť a spolu s ňou aj stretávačky. Bez možnosti to nejako vypnúť...
Prosím poradte, je to dosť nepraktické zakaždým otvárať kapotu a odopínať konektory od žiaroviek.. =/
Stretávačky sa nedajú vypnúť
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
Santa17
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 17 Sep 2008, 13:03
- Auto: Vectra B
Stretávačky sa nedajú vypnúť
Vectra B 1.8 16V
-
Santa17
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 17 Sep 2008, 13:03
- Auto: Vectra B
Možeš mi poradiť? Treba to rozobrať a vymeniť, alebo čo s tým?
A vlastne, čo s tým môže mať páčka, keď zhasnúť neidú stretávačky a tie majú otočný vypínač? Jediný problem s dialkovymi je to, že ostala svietiť kontrolka, co chápem, že môže byť tou páčkou. Nespochybňujem tvoju radu, len by som chcel vedieť niečo viac, aby som to nedobabral ešte viac.. :oops:
A vlastne, čo s tým môže mať páčka, keď zhasnúť neidú stretávačky a tie majú otočný vypínač? Jediný problem s dialkovymi je to, že ostala svietiť kontrolka, co chápem, že môže byť tou páčkou. Nespochybňujem tvoju radu, len by som chcel vedieť niečo viac, aby som to nedobabral ešte viac.. :oops:
Vectra B 1.8 16V
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
- Kontaktovať používateľa:
Písal som "zrejme". Treba to rozobrať a pomerať. Ak je na vine páčka, tú treba vymeniť. Kúpiš na faro.sk . Ak je na vine prepínač na palubke vedľa volantu, treba to rozobrať a ak je to možné, tak opraviť, ale predpokladám, že s opravou to nebude žiadna sláva a výmena bude nutná tak, či tak.
Kvoli zhasínaniu svetiel nemusíš zakaždým odpájať batériu, stačí, keď vytiahneš príslušnú poistku (poistky).
Kvoli zhasínaniu svetiel nemusíš zakaždým odpájať batériu, stačí, keď vytiahneš príslušnú poistku (poistky).