snimac vacky
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
Rastislav Blizniak
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 08 Jan 2011, 13:14
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
snimac vacky
Caute ,vie mi niekto povedat kde je chyba :pri nastartovaní mi motor na volnobehu hned zhasne,ale ak snimac vacky odpojím tak po nastartovaní "ide motor a neskape".toto je pokracovanie mojho príbehu pri teme "problem startovania"pisal som v januari a uz dva mesiace som bez auta ,teraz v 3servise.Najkor bolo na skusku meneny zapalovaci modul,palivovy filter,snimac kluky,kupene nove sviecky.Vtedy sa "dalo nastartovat "na 6-7 pokus ale zakazdym toto robilo,vraj katal.dobry,imob.taktiez ,R.J.vraj najskor a na diagnostike ukazalo chyba zapalovania vo vsetkych valcoch.Potom uz ani nedavalo iskru z listy na sviecky.V druhom servise to iste potvrdil ze asi RJ,dal ju opravit-dava iskru z listy ale pri nastartovaní zdochne,aj kable pozeral ci sa niekde nesekol.Tak mi v tretom ukazal ten vackovy snimac,rozv.remen nepreskocil lebo aj to pozeral.Bez zapojeneho vackoveho by auto "islo "ale co potom ?Neviem ci radsej dat do Oplu TN bo auto ako keby nebolo.OPEL ASTRA G 1.4 16v,Z14XE R. Macil co ty na to?moj tel.0907715582 DAKUJEM.
- Lubec
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 17 Aug 2010, 21:54
- Auto: Iná značka
Co teda ukazala diagnostika? Chybu coho? Pokial ma tvoj snimac vacky halusky tak dava nespravne info tvojej jednotke a ta ma problem s iskrou v ten spravny moment. Pokial ale tvoj snimac odpojis uplne rj si nudzovo tieto info berie z ineho snimaca napr snimaca na kluke, preto to tvoje auto ako tak ide.
Co sa tyka mojho nazoru na to ci dat auto autorizakom tak som za. Uz davno tam malo byt a auto ti uz mohlo jazdit. Ako jediny servis maju tu spravnu techniku a postupy na diagnostikovanie tvojho problemu.
Co sa tyka mojho nazoru na to ci dat auto autorizakom tak som za. Uz davno tam malo byt a auto ti uz mohlo jazdit. Ako jediny servis maju tu spravnu techniku a postupy na diagnostikovanie tvojho problemu.
quattro
VeBe X25XE - Phoenix-ex
VeBe X25XE Sport - rozobrata na organy
VeBe X16XEL Caravan - ex
,,Opel wir leben autos...Aber nur ein bisschen"
VeBe X25XE - Phoenix-ex
VeBe X25XE Sport - rozobrata na organy
VeBe X16XEL Caravan - ex
,,Opel wir leben autos...Aber nur ein bisschen"
-
iurai
jednoduche vysvetlenie by bolo, ze snimac vacky je zly.
ked ho odpojis, motor ide v nudzovom rezime len podla signalu zo snimaca klukovky. tohto by som sa nebal.
ale vyskusaj vymenit aspon na skusku ten snimac vacky, pripadne aj navzajom s niekym (po porovnani elektrickych hodnot tych snimacov)
kto ma motor Z14XE alebo Z16XE (iste to maju rovnake)
ked ho odpojis, motor ide v nudzovom rezime len podla signalu zo snimaca klukovky. tohto by som sa nebal.
ale vyskusaj vymenit aspon na skusku ten snimac vacky, pripadne aj navzajom s niekym (po porovnani elektrickych hodnot tych snimacov)
kto ma motor Z14XE alebo Z16XE (iste to maju rovnake)
-
Rastislav Blizniak
- Nový užívateľ

snimac vacky
Pytal som sa toho pana v druhom servise ked uz auto nastartovalo ale hned zdochlo ze na diagnostike vyhodilo imobilizer.V tom tretom hovoril o kodoch ale tie nemam ,neviem ci ich bude mat predchadzajuci majitel alebo na poziadanie z OPLU?A teraz naposledy vraj skusal dat novy vackovy snimac ale robilo to to iste-nastartuje a zhasne.Hladaôl som na fore nieco k tejto teme a mal tam jeden poskodene tesnenie pod vstrekovacou jednotkou/problem volnob.otacok/ a niekto aj riesil MAP snimac.Pekny den.
-
iurai
ked je problem s imobilizerom, tak by po zapnuti zaplovania mala blikat kontrolka (ak s nou nebolo manipulovane)
na mojom aute potom nastartuje len na chvilu (mozno sekunda), potom skape, lebo uz nedostava benzin
diagnostika urcite pomoze, mozno sa v tvojom okoli (kde byvas?) najde nejaky clen, co ti to vycita
na mojom aute potom nastartuje len na chvilu (mozno sekunda), potom skape, lebo uz nedostava benzin
diagnostika urcite pomoze, mozno sa v tvojom okoli (kde byvas?) najde nejaky clen, co ti to vycita
-
Rastislav Blizniak
- Nový užívateľ

snimac vacky
Som z Trenc.Teplic,kamarat Miro Kohut mi spomenul mena ako Signum,Langdon2 ale tu v okolí neviem asi to dam buduci tyzden niekomu z oplu aby este nahodou neskoncilo niekde na SOU horna dolna.A aby este niekto sa znova rypal a skusal RJ tiez nie je riesenie.Ak by niekto mal typ ,dík.Ideme na jar stavat dom a toto ma len zatazuje.