EGR

Moderátori: dulo, buci_vectra

marcel007

EGR

Príspevok od používateľa marcel007 »

chlapi vcera sa mi stalo ze mi na chvilku zasvietila kontrolka motora tak som zastavil voz a zhasol motor potom som nastartoval a kontrolka zhasla siel som hned do servisu co to bolo?
spinac recyrkulace spalin vymazali chybu vraj ho prichytilo a tak na chvilku zasvietila kontrolka .novy stoji 6000sk tak som im vravel ze ci to vedia zaslepit ze vedia ale ze buddem mat problem na emisnej .Do akej miery sa zhorsia emisie ake mate stymto skusenosti prechadzate v pohode ...........
mam pockat kym mi to spravi znovu ale si co najskor dohodnut termin nato zaslepenie .....

je tu toho dost o eger ale skuste mi to tu dopodrobna vysvetlit leb vsade to nejak skoncilo a nic som sa nedozvede ktomu co sa pytam .
naody som nasiel ano ale ja to doma robit nabudem .mam vectru 1,6i
74kw sedan 1997rocnik
dik za odpovede
Signum
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
Auto: Zafira B
Bydlisko alt: Sološnica

Príspevok od používateľa Signum »

Myslim ,ze treba poriadne citat temy s problemom AGR ventilu je tu toho naozaj dost :wink: Pisat dookola to iste sa urcite nikomu nechce
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
marcel007

Signum napísal:Myslim ,ze treba poriadne citat temy s problemom AGR ventilu je tu toho naozaj dost :wink: Pisat dookola to iste sa urcite nikomu nechce
cital som to ano ale co ma robit nikdy nic nedotiahnte do konca alebo len tak ze odpoviete touto istou vetou ako si prispel aj ty ........ :?
Signum
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
Auto: Zafira B
Bydlisko alt: Sološnica

Príspevok od používateľa Signum »

marcel007 napísal:
Signum napísal:Myslim ,ze treba poriadne citat temy s problemom AGR ventilu je tu toho naozaj dost :wink: Pisat dookola to iste sa urcite nikomu nechce
cital som to ano ale co ma robit nikdy nic nedotiahnte do konca alebo len tak ze odpoviete touto istou vetou ako si prispel aj ty ........ :?
no comment
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
Používateľov profilový obrázok
marek1512
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 11 Apr 2008, 23:24
Auto: Vectra B

Príspevok od používateľa marek1512 »

Takze: zaslepenie ti môze momôct, ale nemusi... To znamena, ze ak mu konci zivotnost, prejavuje sa to tym, co si zazil na vlastnej kozi (mam na mysli signalizaciu elektroniky).
Ak ho zaslepis, protokol EK by ti to nemalo dako extremne menit, lebo EGR zachytava hlavne NOX plyn, ktory nie je az tak skodlivy a na EK sa myslim ani nemeria.

NAVRHUJEM TUTO TEMU UZAMKNUT, KEDZE JE NA 100 PERCENT DOTIAHNUTA DO KONCA :!: :!: :!:
Vauxhall Vectra C SRI 1.8 VVT 2008
Porsche 944 2.5 1988
VAUXHALL VECTRA B 1.8 16v 1999
Ford Focus 2.0 16v ZETEC 1998
ex - OPEL VECTRA B 1.6 16v 1998
ex - Škoda Favorit 1.3 1992
rado.c

Príspevok od používateľa rado.c »

...necham este priestor na vyjadrenie sa marcel007-ovi, ale osobne si myslim, ze prva aj druha rekcia od Signum-a je na mieste.
inac, zaslepenie je moznost ako predist problemom s EGR... pokial su uz problemy su, treba ich riesit
Naposledy upravil/-a rado.c v 28 Sep 2008, 15:00, upravené celkom 1 krát.
marcel007

dik priestor nepotrebujem chcel som vediet do akej miery to ovplivni ok kludne ju mozes aj zmazat tu temu ok.
macil
Admin
Admin
Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
Auto: Astra J
Bydlisko alt: Furča
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa macil »

Ešte jedna dôležitá vec, možno už tisíckrát spomínaná, zaslepuje sa funkčný EGR. :!:
Takže ak ti svieti kontrolka a signalizuje vadný EGR, treba najprv zabezpečiť, či už jeho vyčistením, alebo výmenou, jeho funkčnosť a až potom zaslepovať.
Zaslepenie nie je liek, zaslepenie je prevencia.
Opel Astra J-ST, A16LET LPG
Opel Astra F-CC, X18XE
Xing Tao Fu Shi 兴涛服饰 a diagnostika 診斷
Teo
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
Auto: Viac Oplov
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Teo »

a prevencia je zaklad :lol:
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
Napísať odpoveď

Návrat na "VECTRA - MOTOR/PREVODOVKA"