Caute chalani,
chystam sa svojpomocne doladit, resp. nastavit riadiacu paku. Pretoze sa mi zacalo tazsie radit, z jednotky mi to nejak skace. Cital som o tom par veci. Chcem sa spytat, ci s tym mate niekto skusenosti a ci si musim davat na nieco specialne pozor.
Dik
S pozdravom
Nastavenie riadiacej paky
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
azmodan
mas s tym nejake skusenosti? ja som nad tym naposledy uvazoval stalo to 100Sk ,malo sa to liat do prevodovky a udajne to malo: ulahcovat radenie, znizovat teplotu, a osdtranovat hluk... nakoniec som usudil ze je to hlupost a zas nejaky reklamny tah
tak rad by som sa dozvedel vyjadrenie niekoho kto to pouzil
ale poprosim ziadne bludy ako naposledy ked som si vypocul ze Shell V-power zlepsuje chod motora, motor je tichsi ,lepsie sa roztahuje pridava vykon atd atd.

- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
- Kontaktovať používateľa:
Najlacnejšie je zoštelovanie radenia, nič netreba rozoberať, nič netreba kupovať, hodí sa pomocník.
Avšak, keďže som strašne lenivý písať, tak len tak trochu navediem. Celý postup zoštelovania radiacej páky (riadiacu páku majú lietadlá) je popísaný v príručke "Jak na to" (odkaz na fóre). Napríklad v prípade Astry F je to na str. 131.
Avšak, keďže som strašne lenivý písať, tak len tak trochu navediem. Celý postup zoštelovania radiacej páky (riadiacu páku majú lietadlá) je popísaný v príručke "Jak na to" (odkaz na fóre). Napríklad v prípade Astry F je to na str. 131.