nerezovy sportovy vyfuk

Moderátori: bukelo, buci_vectra

Rainman

nerezovy sportovy vyfuk

Príspevok od používateľa Rainman »

caute,kupil som sportovy nerezovy vyfuk a potrebujem poradit ako ho nahodit ak ste uz niekto na svojom take robil...asi potrebujem tu kovovu redukciu na zmenu priemeru vyf.potrebia,kedze na nerez mi to asi nikto nenavari :lol: neviete akym priemer na astra G vyfukove potrubie?50mm?lebo ten novy vyfuk ma priemer 60mm takze mi treba asi 65mm aby sa tam nasunul jeden koniec a druhy koniec normalne privarim?!vdaka za rady...
rado.c

Príspevok od používateľa rado.c »

...nerez sa zvarat da...
Indy1974
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 01 Máj 2008, 19:27
Auto: !! Zmeň si model auta !!

Príspevok od používateľa Indy1974 »

Zvárať sa to síce dá,ale ten zvar bude okysličený a asi to nebude mať dlhú životnosť. Ak to budeš robiť,nastriekaj to potom sprayom na výfuky. 8)
Rainman

no lebo tak mi presne povedali v servise ze by to dlho nevydrzalo keby to zvaril,ze len kupit medzi na redukciu priemeru,ale neviem kolko ma astra priemer rury..
rado.c

Príspevok od používateľa rado.c »

nerez sa predsa zvara specialnymi elektrodami, nie plamenom ani CO-ckom...
ale medzikus - spojka je dobre riesenie, tiez som to tak na vectre riesil... ale bolo treba dost upravovat aj tak - aby mal vyfuk vonku spravny smer!
eyo
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Dátum registrácie: 10 Máj 2007, 08:46
Auto: Insignia

Príspevok od používateľa eyo »

Nerez sa zvara elektricky v ochrannej atmosfere argonu. Ja som to vyriesil instalaterskou trubkou (hrubostennou), ktoru som potom zabrusil na potrebny priemer. Nepamatam presne ale priemer je zhruba 50mm. Najlepsie je odrezat prirubu na vyfuku a tu potom dotvarovat plamenom. Vela zdaru.
Opel Insignia CDTi 130k
ex...Opel Omega MV6 3,0
ex...Opel Astra G 1,4 16V HB
ex...Opel Kadett E 1,6i sedan
tony
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Dátum registrácie: 14 Mar 2008, 19:37
Auto: !! Zmeň si model auta !!

Príspevok od používateľa tony »

narez zavariš najlepšie tigom, alebo ceočkou inionmix plin nerez drôt.
Rainman

vdaka chlapi za rady...ja aj tak len dam auto do servisu nech mi to spravia,tak dufam ze to nebudu nejaki šuflikari a bude to dobre.. :shock:
Napísať odpoveď

Návrat na "ASTRA - VŠEOBECNE"