TSteinar napísal:iurai, neodpustim si napisat ti do tohto vlakna, som zvedavy na par tvojich uprav, takze potom, ked mi odpovies, to kludne zmazem.
-tlacitka na dverach pre elekticke okna? to
znamena, ze aj spolujazdec na dverach ma tlacitko na stahovanie okien? to by sa
mi pacilo take nieco pridat
toto je jednoducha vec. v kazdych dverach pribudne ovladac na elektricke okno. ovladac zrkadiel je treba presunut. nove ovladace funguju zarovno s existujucimi.
treba zohnat tlacitka Opel na elektricke okna ake sa pouzivaju v kluckach zadnych okien Vectra B, alebo Omega B. Mozno pasuju aj z Daewoo.
z tlacitok je treba zapojit 3 kabliky rovno na motorceky. ktore to su treba kuknut do schem - nove tlacitka musia byt zapojene rovnako ako tie na stredovom tuneli. logika ovladania sa da zmerat aj na odpojenom konektore elektrickeho motorceka.
ovladanie je tusim take, ze tlacitko spoji ovladaci vodic (tenky) na motore dveri so zemou. na motorceku su 2 napajacie vodice, 3 ovladacie vodice - jeden hore, jeden dole a jeden pre zatvaranie centralom
podsvietenie tlacitok som nezapajal, lebo na stalom napati co mam vo dverach by to vybijalo bateriu
troska tazsie je urobit dieru na premiestneny ovladac zrkadiel, aby dosiahol kabel aj aby sa tam zmestil, lebo pod kluckou nie je vela miesta.