na starej omege nam tiez vytieklo servo - jeden z 1000 pripadov, jednoducho sa nam odsrobovala hadicka a to vytieklo. Ale ten volant bol ako 100 kilovy
GULÁŠOVICA 2008 22.11.2008 Maninská Tiesňava
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
- chausj
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 09 Dec 2006, 12:09
- Auto: Vectra C
- Kontaktovať používateľa:
aj ja som bol velmi rad vas vidiet
na starej omege nam tiez vytieklo servo - jeden z 1000 pripadov, jednoducho sa nam odsrobovala hadicka a to vytieklo. Ale ten volant bol ako 100 kilovy
urcite to das dokopy 
Opel Vectra C GTS Z19DTH AT 2007
Opel Omega B Y22DTH 2001 - godfather
Opel Corsa C Z10XE 2001 - segra
Opel Omega A C20NE 1991 - RIP
Opel Omega B Y22DTH 2001 - godfather
Opel Corsa C Z10XE 2001 - segra
Opel Omega A C20NE 1991 - RIP
- Bruno
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
Tak dufam aj ja ze to bude len hadicka, lebo mi vyteka nieco aj okolo turba - okrem oleja, a sanie je tiez cele mokre /a vcera som citil, ze netaha to auto ako ma/ :?
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
- RisNo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 27 Jan 2006, 06:19
- Auto: Vectra B
Tak spat k teme
O kolkej sa stretneme a kde? Pojdeme spolocne, alebo po jednom?(Navrhoval by som sa zist niekde pred maninom a ist tam spolocne)...
Kto, co a kolko toho co ma doniest?
Ako bude s platenim?
atd.
Thx.
O kolkej sa stretneme a kde? Pojdeme spolocne, alebo po jednom?(Navrhoval by som sa zist niekde pred maninom a ist tam spolocne)...
Ako bude s platenim?
atd.
Thx.
--== RisNo ==--
Monthy III = Volvo S80 V8....BUDE
Monthy II = VeBe 99" 2.0 16V 100KW (X20XEV)
Monthy I = VeBe 98" 1.8 16V 85KW (X18XE)
http://risno.salem.sk/
http://www.dobryanjel.sk/
http://www.smolkovia.sk/
Monthy III = Volvo S80 V8....BUDE
Monthy II = VeBe 99" 2.0 16V 100KW (X20XEV)
Monthy I = VeBe 98" 1.8 16V 85KW (X18XE)
http://risno.salem.sk/
http://www.dobryanjel.sk/
http://www.smolkovia.sk/
-
vikieso
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 26 Máj 2007, 15:47
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
ja by so bol za to keby kazdy dal navrh na realnu sumu ktoru by bol ochotny poskytnut s tej sa spravy priemer a da sa oficialna ciastka ktorou sa budeme skladat na gulas pivo obcerstvenie a takRisNo napísal:Tak spat k teme![]()
Ako bude s platenim?
atd.
Thx.
stretko dame vediet na buduci tyzden v nedelu nakolko je v sobotu zraz v trencine je to kusok od maniny a asi sa tam pojdem kuknut a zystim kde by to bolo najvhodnejsie no navrhy sem mozete davat
a kazdy donesie DOBRU NALADU
-
OPELPBPB
Ahoj,
tak vzhľadom k ubytovaniu : podľa tých čo tu prejavili záujem o stretko zajednám chatky na budúci týždeň. / 5 chatiek - 25 lôžok to jest 5 x 3 lôžkových a 5x 2 lôžkových. Za ubytovanie vyzbieram koruny od tých čo prídu / 300 Sk noc /.
Stretnutie by mohlo byť cca 10 00 hod pred Hotelom Manín, odtial by sme spoločne išli na nákup do Tesca. Odtiel by sme sa premiestnili do Man. Ties., ubytovali a začali variť guláš. Nákup by sa robil spoločne a celková suma sa rozráta na počet ľudí.
Toto bol môj návrh.
tak vzhľadom k ubytovaniu : podľa tých čo tu prejavili záujem o stretko zajednám chatky na budúci týždeň. / 5 chatiek - 25 lôžok to jest 5 x 3 lôžkových a 5x 2 lôžkových. Za ubytovanie vyzbieram koruny od tých čo prídu / 300 Sk noc /.
Stretnutie by mohlo byť cca 10 00 hod pred Hotelom Manín, odtial by sme spoločne išli na nákup do Tesca. Odtiel by sme sa premiestnili do Man. Ties., ubytovali a začali variť guláš. Nákup by sa robil spoločne a celková suma sa rozráta na počet ľudí.
Toto bol môj návrh.
-
vikieso
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 26 Máj 2007, 15:47
OK TEDA REALNA CENA ZA UBITOVANIE A JEDENIE NA JEDEN DEN JE 500 SK NA OSOBU JE TO DOBRA CENA V SOBOTU OKOLO 10:00 TAM BUDE PRICHOD STRETKO ESTE DOHODNEME UZ LEN DUFAT ABY VYSLO POCASIEOPELPBPB napísal:Ahoj,
Toto bol môj návrh.
-
OPELPBPB
Presne takvikieso napísal:OK TEDA REALNA CENA ZA UBITOVANIE A JEDENIE NA JEDEN DEN JE 500 SK NA OSOBU JE TO DOBRA CENA V SOBOTU OKOLO 10:00 TAM BUDE PRICHOD STRETKO ESTE DOHODNEME UZ LEN DUFAT ABY VYSLO POCASIEOPELPBPB napísal:Ahoj,
Toto bol môj návrh.
-
wolf117
-
OPELPBPB
-
OPELPBPB
Ahoj
tak som zarezervoval 5 bungalovov pre 25 ludí. Aby nedošlo k problémom tak Vás žiadam 100% potvrdenie účasti s počtom osôb.
Uvedomte si že si to berem na triko a hlavne aby sa nestalo že by sme sa nemali kde vyspať. Potvrdenie potrebujem do 22.9.2008.
http://www.maninska.sk
OPELPBPB + 1
Bruno
chausj
heinrich666
RisNo + 1
Dufusko
wolf117
kadettc+1
vikieso
tak som zarezervoval 5 bungalovov pre 25 ludí. Aby nedošlo k problémom tak Vás žiadam 100% potvrdenie účasti s počtom osôb.
Uvedomte si že si to berem na triko a hlavne aby sa nestalo že by sme sa nemali kde vyspať. Potvrdenie potrebujem do 22.9.2008.
http://www.maninska.sk
OPELPBPB + 1
Bruno
chausj
heinrich666
RisNo + 1
Dufusko
wolf117
kadettc+1
vikieso
- heinrich666
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 23 Jún 2008, 01:48
- Bruno
- Opelclub VIP člen

Je mi to luto, ale mna si mozes skrtnut zo zoznamu - som a este aj zo 2 -3 tyzdne budem bez auta
Tento rok ani jedneho zrazu som sa nezucastnil :oops:
Tento rok ani jedneho zrazu som sa nezucastnil :oops:
- Bruno
- Opelclub VIP člen

No vcera sme zacali na nej makat - uz mam povolene cele riadenie, teraz cakam ked sa uvolni zdvihak po RAV4 - ta ma prednost este len vcera prisla z lakovne a treba ju poskladat :? /tak 7 dni/
Dik za ponuknutu pomoc ale som rad ze som ako tak dosiel do servisu, kedze servo ide total nasucho - este sa nevie ci aj to treba menit. A trosku preferujem tento servis aj ked dlho cakam ale robotu mam za flasu slivky
Dik za ponuknutu pomoc ale som rad ze som ako tak dosiel do servisu, kedze servo ide total nasucho - este sa nevie ci aj to treba menit. A trosku preferujem tento servis aj ked dlho cakam ale robotu mam za flasu slivky
-
wolf117