Mam problem a hladal som uz na fore ale nenasiel som nic o probleme co mam.Tak zacnem takto asi pred tyzdnom som spozoroval ze mi pristrojovka blika ked nemam zapnute svetla vobec.Poznate to ked auto odomknete rozsvietia sa vam vsetky budiky a po case neviem presne,kolko sekund zhasnu...Tu je moj problem ze mne nezhasnu ale preblikavaju,ake ak zapnem svetla svieti mi to ako ma.Tak neviem kde by mohol byt problem.Pozeral som poistky ci nie je zly toktakt alebo nejaka zla poistka.Poistky su v poriadku a prekontrolovane.Pred tym mi to robilo iba po zapnuti a vypnuti svetial a az po tom mi to blikalo ale teraz je to horsie a blika mi to aj ked auto zamknem.Po zamknuti by mali zhasnut vsetky svetla ale zhasne iba hlavne svetlo v aute nad hlavou ale pristrojovka komplet cela pristrojovka z budikmy ale aj stredny panel komplet,Stretol sa uz niekto z tymto a vie mi niekto poradit co by mohlo byt zle a co mam robit??Dakujem za vsetky prispevky
moved by admin
pristrojovka VeCe
Moderátori: dulo, buci_vectra
- rawenn
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 01 Nov 2009, 22:09
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
pristrojovka VeCe
Naposledy upravil/-a rawenn v 06 Júl 2011, 21:44, upravené celkom 1 krát.
Vectra C, 2.0l DTi,2003 r.v. estate, Y20 DTH
- rawenn
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 01 Nov 2009, 22:09
Nie nie nemenil som absolutne nic.Preto sa pytam co sa deje lebo toto som este nevidel,nezazil a ani tu na fore som nic take necital a hladal som skoro 5 dni a nic take som tu nenasiel a az tak som sa odvazil napisat.Cital som ze chcu menit ledky aby mali podsvietenie inej farby ale mne take veci netreba aj ked by som bol radsej aby mi to svietilo na modro alebo inej farby.No z tou baterkou to skusim ale fakt som z toho vystraseny aby sa nieco nestalo.Dalzie spozorovanie...rano ked som siel z prace mi to normal zasvietilo ako stale ked vojdete do auta.Vlozil som klucik do zapalovania startol a zapol svetla a siel domov.Ked som zaparkoval auto pred domom a vypol zapalovanie uz mi nesvietilo nic...tak ako zvycajne ked vypnete zapalovanie Vam svieti este par sekund to podsvietenie a az tak by malo vypnut.Tak neviem ci nevyhorel nejaky obvod alebo nie je problem niekde v elektrike alebo nejaky skrat..Nestretol sa niekto z takym niecim??Alebo ked som videl tu na fore ze mali problemy z podsvietenim a museli vymenit ten multimeter alebo tak nejako sa to vola ??Sam neviem co to moze byt a kde je pes zakopany.... :roll: 
Vectra C, 2.0l DTi,2003 r.v. estate, Y20 DTH
-
Frenky Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 16 Sep 2008, 13:31