Tie mam totiz od ruky a rad by som to objednal cez internet, aby som nemusel cestovat. Nema niekto nejaky tip? Dik
Originalne prislusenstvo
Moderátori: dulo, buci_vectra
- Misto
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 08 Apr 2010, 21:15
- Auto: Signum
Originalne prislusenstvo
Zdar chlapi, hladal som na fore, ale nikde som nenasiel, ci nemate tip kde sa da kupit original prislusenstvo, pripadne ine do OPLA. Samozrejme okrem OPEL predajni.
Tie mam totiz od ruky a rad by som to objednal cez internet, aby som nemusel cestovat. Nema niekto nejaky tip? Dik
-
red baron
- Misto
- Strieborný užívateľ

Mal som na mysli rozne doplnky do interieru. Napriklad ladnicka, sietky, ci taky box do kufra. Cize rozne vychytavky a pomocky.
Guuglit som skusal, no nic som nenasiel, jedine v UK vauxhall doplnky, ale odtial sa neda posielat na Slovensko. Cize preto som sa skusil informovat tu, ci nema niekto nejaky typ.
Pozeral som aj rozne neoriginal doplnky, ale tie sa mi nepacia.
Guuglit som skusal, no nic som nenasiel, jedine v UK vauxhall doplnky, ale odtial sa neda posielat na Slovensko. Cize preto som sa skusil informovat tu, ci nema niekto nejaky typ.
Pozeral som aj rozne neoriginal doplnky, ale tie sa mi nepacia.
- Misto
- Strieborný užívateľ

Nasiel som v UK jeden shop, ktory to ponuka. Kto by mal zaujem tu je link:
https://www.vauxhall-accessories.com/
je to sice vauxhall, ale vacsina doplnkov je univerzalnych.
https://www.vauxhall-accessories.com/
je to sice vauxhall, ale vacsina doplnkov je univerzalnych.
- Misto
- Strieborný užívateľ

Ano? Tak mi ukaz jeden taky obchod. Mne nejde o to, aby tam bolo napisane OPEL. Ale aby to pasovalo a nevyzeralo akoby som to vyrabal ja doma. Tesco prislusenstvo ma nezaujimadertypek napísal:jesis sak to si najdes skoro take veci v kazdom obchode ... nieje tam sice napisane OPEL ale stoji to o viac nez polovicu menej
- dertypek
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 05 Júl 2009, 18:29
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
s cim mas problem s nakupom origos veci alebo chces to len vidiet ? ... to je problem napisat do googlu ,,prisluzsenstvo opel vectra b alebo c ?Misto napísal:Ano? Tak mi ukaz jeden taky obchod. Mne nejde o to, aby tam bolo napisane OPEL. Ale aby to pasovalo a nevyzeralo akoby som to vyrabal ja doma. Tesco prislusenstvo ma nezaujimadertypek napísal:jesis sak to si najdes skoro take veci v kazdom obchode ... nieje tam sice napisane OPEL ale stoji to o viac nez polovicu menej
Opel Vectra B 1998 2.0 DTI ,x20dth , digi. klima , tempomat , 4x airbag , abs , vyhrievane zrkadla......
- Misto
- Strieborný užívateľ

To ma napadlo ako prve...googlit, lenze som nic nenasiel, iba vseljake ine shopy. Preto som sa opytal tu, ci niekto nieco podobne nepozna. Nakoniec som nasiel jeden shop v UK.dertypek napísal:s cim mas problem s nakupom origos veci alebo chces to len vidiet ? ... to je problem napisat do googlu ,,prisluzsenstvo opel vectra b alebo c ?Misto napísal:Ano? Tak mi ukaz jeden taky obchod. Mne nejde o to, aby tam bolo napisane OPEL. Ale aby to pasovalo a nevyzeralo akoby som to vyrabal ja doma. Tesco prislusenstvo ma nezaujimadertypek napísal:jesis sak to si najdes skoro take veci v kazdom obchode ... nieje tam sice napisane OPEL ale stoji to o viac nez polovicu menej
Problem napisat to nie je. Takisto ako nie je problem sa opytat tu.
-
iurai
-
mik3333
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 31 Júl 2010, 22:30
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
vidim, ze tato tema skoncila neuspesne ale rad by som na nu naviazal.
Chcel by som sa spytat ci neviete poradit shop, kde by sa dali kupit rozne vychytavky do interieru.
Nemyslim tym tienitko proti slnku alebo rucnu opierku.
Napriklad v Zafire B r.v. 2007 mam stredove svetielko pri celnom skle zapinatelne samostatne pre vodica aj spolujazdca plus tam mam dve nevyuzite okienka napr. na drziak okuliarov.
Prave tento drziak okuliarov ma zaujima, resp. ci sa da to tych dvoch zaslepenych okienok dat aj ina "uzitocna" vec (priehradka na odkladanie, panoramaticke zrkadielko........)
Chcel by som sa spytat ci neviete poradit shop, kde by sa dali kupit rozne vychytavky do interieru.
Nemyslim tym tienitko proti slnku alebo rucnu opierku.
Napriklad v Zafire B r.v. 2007 mam stredove svetielko pri celnom skle zapinatelne samostatne pre vodica aj spolujazdca plus tam mam dve nevyuzite okienka napr. na drziak okuliarov.
Prave tento drziak okuliarov ma zaujima, resp. ci sa da to tych dvoch zaslepenych okienok dat aj ina "uzitocna" vec (priehradka na odkladanie, panoramaticke zrkadielko........)
Opel Zafira B,2.2 r.2007, automat