Kolko platite poistku????

Všetko, čo nebolo možné zaradiť inde.

Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra

Používateľov profilový obrázok
Durko
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 11 Okt 2007, 20:17
Auto: !! Zmeň si model auta !!

Príspevok od používateľa Durko »

:evil: doprdele som nestihol dat vypoved v kooperative (6 tyzdnov) a teraz musim zaplatit zakonnu 6077Sk :evil: samozrejme ma to sere o to viac ze som dostal z Allianzu ponuku 3800Sk :!: :roll:
Nie som členom OPELCLUBU
Opel Vectra Caravan X 16 XEL, r.v. 98
105500 km
Spotreba:
dialnica - 6,4L
behacky po okoli - 7,03L / 6,94L / 7,18L / 7,37L
azmodan

Príspevok od používateľa azmodan »

mne sa stalo toto iste minuly rok..teta ktoru doteraz velmi milujem mi na moje poziadanie ze chcem zmluvu iba do konca roka , uzatvorila zmluvu na neurcito ... kedze som sa vypovedou netrapil tak sa mi tohtorocna poistka veeelmi predrazila...ale tento rok uz viem co a ako takze ocakavam inu cenu ...
TSteinar
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 18 Jan 2008, 16:22

Príspevok od používateľa TSteinar »

ja viem vybavit zakonnu poistku vo velmi dobrych cenach, ale len na vyssie obsahy sa to vyplati, s niecim malym sa ani nebudem zapodievat.
OPEL Vectra B 2.2 16v 108 kW 2001
iurai

Príspevok od používateľa iurai »

Durko napísal::evil: doprdele som nestihol dat vypoved v kooperative (6 tyzdnov) a teraz musim zaplatit zakonnu 6077Sk :evil: samozrejme ma to sere o to viac ze som dostal z Allianzu ponuku 3800Sk :!: :roll:
poznam fintu - nechaj si auto ukradnut, potom sa zbavis poistky ;-)
mirrco
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 12 Jún 2007, 11:52
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mirrco »

Ok tak ked nebudem chciet platit za ekologicke zosrotovanie auta a pripadne dalsie poistky tak sa ti ozvem :wink:
Opel Ascona C 1.8i (C)18NE 74KW šaragľa
Obrázok
iurai

ahojte,
je nejaky dovod neuzavriet PZP u poistovne, ktora da dobru cenu ?
Doteraz som u Kooperativy, mam take zmiesane pocity, rozmyslam ze to zmenim a vyskusam Allianz.
Bruno
Opelclub VIP člen
Opelclub VIP člen
Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
Auto: Omega B

Príspevok od používateľa Bruno »

No Jurai - prave preto idem z Allianzu do Kooperativy. po 10-tich rokoch.
Opel Omega B caravan 2.5 DTI

moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik

stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
TSteinar
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ

ja by som nemenil, mam skusenosti, ze Kooperativa je hojne vyuzivana a pri malych poistnych udalostiach s tym nerobia tolko problemov ako "slabsie" poistovne.
Bruno
Opelclub VIP člen
Opelclub VIP člen

TSteinar - to bolo komu adresovane ? Juraiovi ?

moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik

rado.c

Príspevok od používateľa rado.c »

podla mojich skusenosti: od alianzu ruky prec, aj od kooperativy...
ceska poistovna je OK, aj komunalna...
Bruno
Opelclub VIP člen
Opelclub VIP člen

Tak s allianzom som bol vcelku spokojny, az na posledny rok a ich jednanie a aroganciu, a s Ceskou poistovnou - mam veeeeeeeeelmi zle skusenosti, ich poistenec do mna buchol a to jednanie s ich likvidatorom :roll: , 2 tyzdne som cakal na obhliadku, a 3 mesiace na peniaze. stale mali nejaky problem.

TSteinar
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ

Bruno, hej iuraiovi, co to viem o tych poistovniach, ale u mna spokojnost s Kooperativou je mozno tym, ze tam mam fajn znamych.
Kajo
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 09 Máj 2008, 22:59
Auto: Astra G

Príspevok od používateľa Kajo »

TSteinar - ja platím 7800 za rok vo Wustenrot. Na 3 liter, 155 KW, bez obmedzeni, krytie 60 mil., aj v zahranici. + nejake blbosti ako bonus.
Myslis, ze by mi v Kooperative ponukli lepsiu cenu?
Opel Mercedes Renault Ford Peugeot Chrysler - mám rád
TSteinar
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ

neviem ci si to cital vyssie, ale ja platim na 2.2 108 kW rocne 3,500 a myslim si, ze pod uroven 7,800 pri 3-litry by som sa ja hravo dostal v Kooperative. vsetko zalezi na kontaktoch.
iurai

Bruno napísal:Tak s allianzom som bol vcelku spokojny, az na posledny rok a ich jednanie a aroganciu, a s Ceskou poistovnou - mam veeeeeeeeelmi zle skusenosti, ich poistenec do mna buchol a to jednanie s ich likvidatorom :roll: , 2 tyzdne som cakal na obhliadku, a 3 mesiace na peniaze. stale mali nejaky problem.
Mna zaujima, aku daju cenu mne. Ako sa spravaju k poskodnenym ma nezaujima - preco by ma to malo zaujimat ?
Naposledy upravil/-a iurai v 08 Sep 2008, 02:00, upravené celkom 1 krát.
iurai

TSteinar napísal:neviem ci si to cital vyssie, ale ja platim na 2.2 108 kW rocne 3,500 a myslim si, ze pod uroven 7,800 pri 3-litry by som sa ja hravo dostal v Kooperative. vsetko zalezi na kontaktoch.
a tie tvoje kontakty na tom aj zarobia ? ja som pocul, za 4300 za 1.6 74kw je dobra cena u K - mne ju samozrejme nikto nechcel dat
iurai

rado.c napísal:podla mojich skusenosti: od alianzu ruky prec, aj od kooperativy...
rado.c - mam to chapat tak, ze si musel ty zaplatit sposobenu skodu, lebo tie 2 menovane to odmietli ?
rado.c

Príspevok od používateľa rado.c »

iurai napísal:
rado.c napísal:podla mojich skusenosti: od alianzu ruky prec, aj od kooperativy...
rado.c - mam to chapat tak, ze si musel ty zaplatit sposobenu skodu, lebo tie 2 menovane to odmietli ?
nastastie, nestalo sa mi doposial (soferujem 11 rokov na aute 14 na motorke) ze by som sposobil skodu. ale mame znamych, co maju znamych... proste, pozname ludi, co robia likvidacie udalosti a dam na ich rady, ked sa treba "zaradit do spravneho radu".
TSteinar
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ

iurai napísal:
TSteinar napísal:neviem ci si to cital vyssie, ale ja platim na 2.2 108 kW rocne 3,500 a myslim si, ze pod uroven 7,800 pri 3-litry by som sa ja hravo dostal v Kooperative. vsetko zalezi na kontaktoch.
a tie tvoje kontakty na tom aj zarobia ? ja som pocul, za 4300 za 1.6 74kw je dobra cena u K - mne ju samozrejme nikto nechcel dat
nieco malo ano, ale v porovnani s tym kolko mam usetrene je to nic. pozri sa, kazdy poistovaci agent ti moze dat nejaku zlavu, ale naco by ti ju daval, ked maju premie z tych poisteni.
TSteinar
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ

rado.c napísal:
iurai napísal:
nastastie, nestalo sa mi doposial (soferujem 11 rokov na aute 14 na motorke) ze by som sposobil skodu. ale mame znamych, co maju znamych... proste, pozname ludi, co robia likvidacie udalosti a dam na ich rady, ked sa treba "zaradit do spravneho radu".
pozri sa, pokial nechces robit ziaden poistny podvod, nevidim dovod v tom, aby si daval na rady likvidatora. nehoda sa ti moze stat, ale pokial bude vsetko tak, ako si uviedol, nevidim ziaden dovod na nejake problemy.
Napísať odpoveď

Návrat na "OPEL VŠEOBECNE"