Co je to za tlacitko?
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
- TSteinar
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 18 Jan 2008, 16:22
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Co je to za tlacitko?
Chcem len vediet, co je to tlacitko Tm, videl som to uz na viacerych Vectrach a stale neviem, co to je. potom mozete temu zmazat, ked dostanem odpoved, diky

OPEL Vectra B 2.2 16v 108 kW 2001
-
iurai
- MajklNajt
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 18 Júl 2009, 15:31
- Auto: Vectra B
Ja mam dve tlacitka ECO. Zelenym sa vypne kompresor klimy, ale nezistil som co robi to tlacitko v cervenom kruzku.
Asi niekto vymenil tlacidlo, ale nezohnal ine, iba s napisom ECO.
Zda sa mi ze na tom mieste ma byt kontrolka TC, len neviem ci to TC aj naozaj mam, alebo co je to vlastne za tlacitko?

Asi niekto vymenil tlacidlo, ale nezohnal ine, iba s napisom ECO.
Zda sa mi ze na tom mieste ma byt kontrolka TC, len neviem ci to TC aj naozaj mam, alebo co je to vlastne za tlacitko?

Opel Vectra 2.0 DTi
r.v. 2000 edition, sedan
r.v. 2000 edition, sedan
-
iurai
-
danyn
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 15 Mar 2010, 21:17
Nepáčia sa mi odpovede takéhoto typu. Nie každý je automobilový génius ako ty. Keď sa ti už chcelo namiesto odpovede napísať takúto hlúposť mohol si radšej poradiť, samozrejme ak poznáš odpoveď. Osobne si myslím, že to fórum je tu nato, aby tí viac skúsení pomohli menej zdatným a keď nechceš poradiť radšej nepíš nič.f_fabregas4 napísal:Pod sedačkou máš namontované dusíkové bomby pre núdzové vystrelenie z auta
VB X20DTH
- buci_vectra
- Moderátor

- Dátum registrácie: 20 Apr 2009, 23:41
- Auto: Vectra B
Klud, ved to bolo myslene ako vtipdanyn napísal:Nepáčia sa mi odpovede takéhoto typu.....
Vectra B 2.5 V6 - strieborná - Lubecová 
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
MECHANICAL SYNFONICA BY FORMAT67.NET
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
MECHANICAL SYNFONICA BY FORMAT67.NET
-
iurai
na precitanie si knizky k autu vela geniality netreba.danyn napísal:Nepáčia sa mi odpovede takéhoto typu. Nie každý je automobilový génius ako ty. Keď sa ti už chcelo namiesto odpovede napísať takúto hlúposť mohol si radšej poradiť, samozrejme ak poznáš odpoveď. Osobne si myslím, že to fórum je tu nato, aby tí viac skúsení pomohli menej zdatným a keď nechceš poradiť radšej nepíš nič.f_fabregas4 napísal:Pod sedačkou máš namontované dusíkové bomby pre núdzové vystrelenie z auta
a kto knizku nema, je majitel - ignorant
-
danyn
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 15 Mar 2010, 21:17
Niečo prečítať, neznamená hneď tomu aj rozumieť. Niekto rozumie zvieratám, niekto stavbe, niekto je na počty, atd. niekto je automechanik a preto machruje.iurai napísal:na precitanie si knizky k autu vela geniality netreba.danyn napísal:Nepáčia sa mi odpovede takéhoto typu. Nie každý je automobilový génius ako ty. Keď sa ti už chcelo namiesto odpovede napísať takúto hlúposť mohol si radšej poradiť, samozrejme ak poznáš odpoveď. Osobne si myslím, že to fórum je tu nato, aby tí viac skúsení pomohli menej zdatným a keď nechceš poradiť radšej nepíš nič.f_fabregas4 napísal:Pod sedačkou máš namontované dusíkové bomby pre núdzové vystrelenie z auta
a kto knizku nema, je majitel - ignorant
VB X20DTH
- fabre
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 04 Sep 2010, 14:25
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Brno
- Kontaktovať používateľa:
Ach, srry no. jurij perlí pomaly v každom príspevku a nikomu to nevadí. ale teraz k veci.
To tlačidlo znamená Traffic Master system. Ak som správne porozumel, na Slovensku to zrejme nevyužiješ, pretože to využívajú najmä Vauxhally v UK a platilo sa za to cca 120 libier/rok. je to zvukový info systém, ktorý ti preruší hudbu z rádia a poskytne ti info o stave premávky pred tebou ako náhle prejdeš okolo určitého "vysielača" . čiže, ak ti vyhadzuje na rádiu správu o znovuaktualizácii/zakúpení licencie alebo píska v rádiu, alebo ti to spôsobuje iné nepríjemnosti, radili, odpojiť to a nezaoberať sa tým. veľkej väčšine ľudí to lezie na nervy a vypínajú to. ak rozumieš anglicky, stačí ak si názov hodiš do googlu a prečítaš si o tom kilometre textov
snáď mi odpustíš.
To tlačidlo znamená Traffic Master system. Ak som správne porozumel, na Slovensku to zrejme nevyužiješ, pretože to využívajú najmä Vauxhally v UK a platilo sa za to cca 120 libier/rok. je to zvukový info systém, ktorý ti preruší hudbu z rádia a poskytne ti info o stave premávky pred tebou ako náhle prejdeš okolo určitého "vysielača" . čiže, ak ti vyhadzuje na rádiu správu o znovuaktualizácii/zakúpení licencie alebo píska v rádiu, alebo ti to spôsobuje iné nepríjemnosti, radili, odpojiť to a nezaoberať sa tým. veľkej väčšine ľudí to lezie na nervy a vypínajú to. ak rozumieš anglicky, stačí ak si názov hodiš do googlu a prečítaš si o tom kilometre textov
snáď mi odpustíš.