Zhromaždenie Margita Ilona 2008

Kvoli lepšej prehľadnosti a orientácii, sa v tejto sekcii odporúča, podľa možností, uvádzať už v názve témy miesto, dátum a čas akcie, stretnutia, či zrazu.

Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra

Grave Digger

Príspevok od používateľa Grave Digger »

Takže ospravedlňujem sa za neúčasť.Ale bol predĺžený víkend a chcel som ho stráviť na rybách.Stále som zvažoval účasť na zraze.Bolo Vás dosť málo oproti Duchonke.Macilko škoda tej búračky.
wolf117

Príspevok od používateľa wolf117 »

Grave Digger napísal:Takže ospravedlňujem sa za neúčasť.Ale bol predĺžený víkend a chcel som ho stráviť na rybách.Stále som zvažoval účasť na zraze.Bolo Vás dosť málo oproti Duchonke.Macilko škoda tej búračky.
no to teda musiš....z Košic sme teraz išli len ja a Macil.....tam musime isť určite vo väčšom množstve aby sme nezahanbili vychod :lol:
Používateľov profilový obrázok
macil
Admin
Admin
Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
Auto: Astra J
Bydlisko alt: Furča
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa macil »

2Wolf:
Jerrylova odpoveď ohľadom DVD tam bola skôr, ako tvoja otázka. Čítaj vyššie.
Opel Astra J-ST, A16LET LPG
Opel Astra F-CC, X18XE
Xing Tao Fu Shi 兴涛服饰 a diagnostika 診斷
wolf117

heh asi si zaobstaram okuliare.....čital som si prispevky a tamten dajako som nezaregistroval
vikieso
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 26 Máj 2007, 15:47
Auto: !! Zmeň si model auta !!
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vikieso »

wolf117 napísal:heh asi si zaobstaram okuliare.....čital som si prispevky a tamten dajako som nezaregistroval
celi ty
Vectra B 1.8 16V - PD 950 DB - X18XE

www.sosauto.eu
Stanley224
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 12 Mar 2008, 12:15
Auto: Iná značka
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stanley224 »

Caute...bo lsom prvy raz na zraze,takze neviem ako to tam chodieva,a vidim aj podla reakcii,ze to asi nebolo ono,co sa aj mne dost zdalo,len som cakal,ze ako bolo spomienane to bude viac v duchu oplov.no skoda hlavne na tu malu ucast.
Mazda 6 Wagon 2.0 MZR-CD
maják

DVD-info

Príspevok od používateľa maják »

Ahojte všetci, ale výhradne "OPLACI". Mali ste ma možnosť spozorovať s tou "smiešnou vecou na pleci" ako povedal pán DJ. Tak Vám chcem všetkým odpovedať ohľadom DVD. Ked tak na to pozerám teraz v PC, tak súdim, že bude ťažká práca urobiť dokument taký, aby bol v duchu OPELCLUB a nie v inom, tak mi dajte prosím trochu času, pretože ten je na túto prácu veľmi potrebný a som dosť časovo zaneprázdnený.Poviem iba jedno, točil som Vašu akciu prvý krát, no bol som trošku z nej zmätený...určite viete o čom hovorím. A to že niekto zoderie pred Vami staré pneu , tak to dokáže aj 12-ročný chlapec s trochou nácviku pravda. Myslím že by ste si radsej mali svoje autíčka zveladovať a vážiť. Koniec koncov Opláci to v plnej miere aj pochopili. 8). Takže ked DVD bude, určite sa to dozviete na tomto webe včas čo a ako. Majte sa . Mario
kalli
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 26 Aug 2007, 20:26

Príspevok od používateľa kalli »

Ludkovia kuknite si fotky z Piestan, zratajte ople a hned viete kde su a preco neboli na nasom zraze.
http://www.2md-tuning-klub.com/zrazy/20 ... ciatok.htm
NECH VAM OPLE OPLUJU
A ja budem pri tomto fore odbornik na astru...... :)
moja astra: http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=5693
http://picasaweb.google.sk/2md.kalli/AS ... 5304951298
astra G caravan X20XEV
Stanley224
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 12 Mar 2008, 12:15
Auto: Iná značka
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stanley224 »

kalli napísal:Ludkovia kuknite si fotky z Piestan, zratajte ople a hned viete kde su a preco neboli na nasom zraze.

to hej.nevyhodou bolo,ze v tomto termine bolo vela inych akcii
Mazda 6 Wagon 2.0 MZR-CD
wolf117

Re: DVD-info

maják napísal:Ahojte všetci, ale výhradne "OPLACI". Mali ste ma možnosť spozorovať s tou "smiešnou vecou na pleci" ako povedal pán DJ. Tak Vám chcem všetkým odpovedať ohľadom DVD. Ked tak na to pozerám teraz v PC, tak súdim, že bude ťažká práca urobiť dokument taký, aby bol v duchu OPELCLUB a nie v inom, tak mi dajte prosím trochu času, pretože ten je na túto prácu veľmi potrebný a som dosť časovo zaneprázdnený.Poviem iba jedno, točil som Vašu akciu prvý krát, no bol som trošku z nej zmätený...určite viete o čom hovorím. A to že niekto zoderie pred Vami staré pneu , tak to dokáže aj 12-ročný chlapec s trochou nácviku pravda. Myslím že by ste si radsej mali svoje autíčka zveladovať a vážiť. Koniec koncov Opláci to v plnej miere aj pochopili. 8). Takže ked DVD bude, určite sa to dozviete na tomto webe včas čo a ako. Majte sa . Mario

dufam že na tom dvd bude aj to ako som obehol s Asconou to BMW Z3 :lol: :lol:
maják

Príspevok od používateľa maják »

No to neviem teraz tak narýchlo povedať, ale každopádne chcem s toho urobiť dokument o Opelclube, ten kamoš od LV TV to celkom dobre nepochopil, alebo proste len krutil čo sa mu ponukalo nie? čo si myslíte?? ale nevadí! Tak ale mávali ste mi zato statočne tak hádam sa na tých mojich záberoch uvidíte väčšina. :)
Durko
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 11 Okt 2007, 20:17

Príspevok od používateľa Durko »

maják napísal:No to neviem teraz tak narýchlo povedať, ale každopádne chcem s toho urobiť dokument o Opelclube, ten kamoš od LV TV to celkom dobre nepochopil, alebo proste len krutil čo sa mu ponukalo nie? čo si myslíte?? ale nevadí! Tak ale mávali ste mi zato statočne tak hádam sa na tých mojich záberoch uvidíte väčšina. :)
myslim ze on len tocil a strihal to niekto iny :roll: , bohuzial viac videa nebude - autorske prava televizie :(
Nie som členom OPELCLUBU
Opel Vectra Caravan X 16 XEL, r.v. 98
105500 km
Spotreba:
dialnica - 6,4L
behacky po okoli - 7,03L / 6,94L / 7,18L / 7,37L
Kimi
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 09 Jan 2006, 12:03
Auto: Nemám auto

Príspevok od používateľa Kimi »

wolf117 napísal:aaaa pls prosim odpovedzte mi ako to bude s tymi DVD-čkami :lol:
... asi na ne budeme čakať tak dlho ako na tie z Duchonky :roll:
heinrich666
Bronzový užívateľ
Bronzový užívateľ
Dátum registrácie: 23 Jún 2008, 01:48
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa heinrich666 »

ale podla mna to bude stat za to , podla toho co pise maják, si da na tom zaležať ;) tak ho nechajme, ja osobne sa uz na to DVD tesim, lebo aj ja som kýval do kamery :D :D
BMW 328i E46 -> novy mazel
Calibra 2.0i -> boli to dobre časy
Grave Digger

Príspevok od používateľa Grave Digger »

kalli napísal:Ludkovia kuknite si fotky z Piestan, zratajte ople a hned viete kde su a preco neboli na nasom zraze.
No asi sa to zlé naplánovalo.Piešťany sú Piešťany.Ja by som im asi tiež dal prednosť.
Maťo
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Dátum registrácie: 09 Jan 2006, 21:00
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Maťo »

To je o prioritách, tuning zrazov je X, ale zraz opelclubu je len jeden.
Opel Calibra 2.0i 8V
wolf117

Kimi napísal:
wolf117 napísal:aaaa pls prosim odpovedzte mi ako to bude s tymi DVD-čkami :lol:
mam tušak že nie....aaaa ak to bude opačne narobim tu bordel :lol: :lol: :lol:
Bruno
Opelclub VIP člen
Opelclub VIP člen
Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
Auto: Omega B

Príspevok od používateľa Bruno »

Kimi napísal:
MIMO temy - KIMI TAK AKO JE TO S DVD Z DUCHONKY 2007 ???????????????????????????????????????? ...... PS: uz nezapinas ICQ ????
Opel Omega B caravan 2.5 DTI

moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik

stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
nak

Príspevok od používateľa nak »

síce neskoršie,ale som totálne zaneprázdnená.Opelzraz na Margite bol o dačom inom ako o oploch..niekto si tam spropagoval celú svoju famíliu od bufetu cez "lacnú jazdu" na štvorkolkách..a nedá mi nespomenút Maťko Laškaj odchovaný na Levickom benzíne.......To bolo prosím pekne čo?Moderátor ho propagoval častejšie ako opelzraz.Nič osobne proti tomu chlapcovi nemám,ale prečo tá reklama okolo neho ?Dopdnes to nechápem.NO COMENT!Ale nedá mi nepoďakovať každému,kto od včasného rána až do neskorého večera makal aby bolo nam ostatným dobre.Patrí vam veľké ĎAKUJEM!Vy čo ste to robili,vy o tom viete. :lol:
Killer
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 08 Máj 2008, 18:30

Príspevok od používateľa Killer »

Vďaka organizátorom za usporiadanie tohto stretnutia, som nový člen a myslel som že nás dakto aj uvíta, zoznámi, keby nie Feriho a Jerryla tak ani neviem čo sa koná. DJ s IQ hojdacieho koníka totiž po celý čas oslavoval 12 ročné dieťa a sponzora ? na BMW . Taktiež sa mi nepáčili majstri na štvorkolkách ktorí museli lietať pomedzi ľudí až pred bufet a tam sa potom krútiť . Chápem že sa jedná o sponzorov, myslel som že bude aj dáky predaj dielov na tie naše Oplíky keď už sú tam no škoda. Ale som rád že sme tam boli, máme nové kontakty a tešíme sa na nové stretnutie. Zdravíme všetkých oplákov od nás aj z Čiech !
Napísať odpoveď

Návrat na "AKCIE, STRETÁVKY, ZRAZY..."