Zdravim, mam taky maly problem a neviem tu najst nejaky navod na vymenu/opravu podsvietenia klimi,vyhrievanie okna,atd.(na obrazku)
Za rady vopred dakujem :thanks:
no ved odisla ti ziarovecka... rozobrat stredovy panel a vymenit. ale je to narocne na nervy a na trpezlivost. (ako vela veci ked rozoberas prvy krat) v lete som to mal rozobrate - striekal som si stredovy panel a pred dvoma mesiacmi mi tiez ako tebe ta jedna odisla... ale sa mi to nechce znova rozoberat-najma teraz ked to mam natrete.
môžem sa spýtať tiež sa to týka osvetlenia ale na Zafira - A a jedná sa o tlačidlo výstražných svetiel... tam sa nedá vymeniť tá žiarovka ale dá sa len kus za kus??Lebo mne to nesvieti!Dakujem!:)
Opel Zafira-A, 2.2 DTI, r.v. 2003
Opel Zafira-A, 1.8i, 85 kw, r.v. 2000 - ex
Škoda Felícia Combi 1.3 MPI, 50kw, r.v. 1996 - ex
Toyota Carinna II, 1.9D, 51kw, r.v. 1987 - ex
Da sa aj vo vypinaci vystraznych svetiel , ale treba ho pritom rozobrat , co uz je komplikovanejsie , aby v dlani nezostala hrba pruziniek a plieskov , ale da sa to...
iurai napísal:ale su 2 typy kurenia. alebo je z obrazku jasne, ze ktory to je ?
Suhlasim.podla tej fotky vyzera ako moje ale ten navod ze staci vytiahnut stredovy gomik a vymenit ziarovku je na jeden typ.Pri tom druhom su tie ziarovku dve na podsvietenie kurenia a dostat sa k nim da iba zo zadu.Mam pravdu?