Cerpadlo Isuzu

Moderátori: dulo, buci_vectra

Janci1985
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 12 Mar 2010, 08:21
Auto: !! Zmeň si model auta !!

Cerpadlo Isuzu

Príspevok od používateľa Janci1985 »

Caute chalani!Potreboval by som vasu radu.Odislo mi cerpadlo.Nachadzam sa v zahranici,uz som sa viecerych opravarov spytal ci by mi mohli cerpadlo vymenit,samozrejme som zohnal druhe,ale problem je,ze nikto z nich nema specialne naradia,s ktorym sa cerpadlo nastavuje.Chcem sa Vas spytat ako sa to nastavuje?Ak najdem takeho co to naradie ma musim ta vliect cele auto alebo staci len to cerpadlo?Alebo sa musi tak nastavovat,ze je uz vhodene do auta????Diki za vase rady!!!!!!!!!!
Opel Vetra 1.7 TD 1993(ISUZU)
Používateľov profilový obrázok
mrdalklika
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 23 Apr 2008, 01:52
Auto: Astra G

Príspevok od používateľa mrdalklika »

Minimálne budeš potrebovať sadu na časovanie rozvodov, neviem čí sa samotne čerpadlo ešte nejako extra nastavuje. Myslím si že namontovať načasovať rozvody a malo bi to isť. Ak to čerpadlo bude presne taký istý typ. Ak budeš opatrný pri rozoberaný a dobre si to otočíš na dierky na kľuke a na čerpadle, fixov označíš vačku tak nepotrebuješ ani sadu na časovanie rozvodov.
Opel Astra Caravan G 1,7td 2000
X 1,7 DTL 50KW
Brembo.SV
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 06 Mar 2010, 18:28
Auto: Insignia

Príspevok od používateľa Brembo.SV »

bude sa musiet po namontovani nastavit predvstrek. Nastavuje sa odchylkomerom.
Brembo.SV
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ

Vackovy hriadel a cerpadlo sa aretuju len skrutkami,ked si dobre pamatam tak zavit M8x1,25
Janci1985
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 12 Mar 2010, 08:21
Auto: !! Zmeň si model auta !!

Príspevok od používateľa Janci1985 »

Caute chalani!Opat sa obraciam na Vasu radu.No cerpadlo je vymenene,ale je nasledovny problem:Auto pri startovani chyti len na treti alebo stvrty krat,pri studenom motore drzi pekne otacky,ale akonahle sa zohreje motor po ridani plynu a opatovnom pusteni pedalu mi spadnu otacky na 500 az motor zdochyna.V servise tvrdili,ze aj to nove cerpadlo je defektne preto to robi.No ja si myslim ,ze je tam cosi potrebne este dobre nastavit.Robil to mlady Polak tak neviem ci sa mozem na jeho slova spoliehat.Viete mi poradit co moze byt problem?
Opel Vetra 1.7 TD 1993(ISUZU)
Brembo.SV
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ

skus nastavit dorazovu skrutku volnobehu,je mozne ze to nemas dobre nastavene a presuvnik vstreku sa trochu pridiera.
Napísať odpoveď

Návrat na "VECTRA - MOTOR/PREVODOVKA"