Tak pani som dosiel na to ze sa mi sakra trati olej ... Som najprv hutal ze az tak od vane nekvapka sem tam kvapka tak to srat ale 1L na 750 km je trosku vela .... Tak som kukol pod auto a zda sa mi ze olej bude unikat od klukyyyy ale ze az tak sa mi fakt nezda ten semering asi ako keby tam ani nebol ... Napravnica mokra a secko dookola ... Tak ak mate este nieco rozumnejsie ako to co ma napada budem rad ... Jo a pokial ma len utvrdite tak poprosim asi skor machrof /sak vieme nemusim menovat chalni zo servisof/ konkretne postup ... Predpokladam ze budem usiet uz menit aj remen ponevadz neviem kedy a ci vobec niekdo menil ... Auto ma nabehane podla tachacu 196 tisic tak sa si neni co cudovat ... Na vectre A som to uz menil zopar krat kamosom ale na B-cku este nee ... Predpokladam ze rozmetat komplet rozvod,dat dole vanu-nahodit nove tesnenie a dat new semering by pomohlo samozrejme pokial nebude slahnuta dosadacia plocha na kluke kde sa klze v semeringu ...
Uz si zacinam zvykat ze mi moc na moje otazky nikdo neodpoveda aj ked neviem preco ... Bud pisem zlozito alebo mi fakt nevie nikdo /sem tam macil-pardon ak som nekoho zabudol,urcite vacej ludi/ poradit ... Ja fakt neviem secko a rad si necham poradit ...Ja viem ze neni problem zobrat kluce a podme rozoberat ... Mne ide o cas lebo budem to na "kolene opravovat" a auto potrebujem ako sol ... Asi sa pustim sobotu rano do toho a to bude jedno ci bude prsat ...
Tak poprosim o obsiahlu konktretnu radu ... Uz vopred pekne dakujem ...
[-o<
---------------------------------------------------------------------------------------
Jo zabudol som dodat ze ked startnem tak mi asi zaklepu hydraky asi na 2 sec. co je asi sposobene "padanim oleja" aj ked neviem ci ten kanalik tlaci az hore a je nejke prepojenie ku casti kde je semering ... proste na becku som becko ...