Kvoli lepšej prehľadnosti a orientácii, sa v tejto sekcii odporúča, podľa možností, uvádzať už v názve témy miesto, dátum a čas akcie, stretnutia, či zrazu.
Niekde na nejakom fore som cital, ze je tam lepsie ist cez tyzden, pretoze cez vikend je tam vela ludi a plne "cesty", ale ak by sa islo, je dost mozne, ze by som sa pridal !!!
si chcel ísť sám čo, niaku 40ku si zadovážiť čo by ťa financovala, ale sme ti to prekazili ale na ten Grossglokner, to by bola paráda také cestičky sú úplne že naj
mick04 napísal:si chcel ísť sám čo, niaku 40ku si zadovážiť čo by ťa financovala, ale sme ti to prekazili ale na ten Grossglokner, to by bola paráda také cestičky sú úplne že naj
40níka
No ale šiel by som
BMW 528i E39 - w.i.p.
Opel Corsa 1,2 16V 12/99 - rip
Volvo V40 1,8i 5/02
BMW 745i V8 4/03 - ex
Na fasa. Treba nejakého organizátora, lebo sa ani do leta nedohodneme ináč, ak sa medzi tým nič neuskutoční, bude to vlastne VOL.1? nechce sa mi to čítať. ak by sme šli teda v tom júli a do Neusiedler See, bolo by to idéalne 8) Ináč, podumem, lebo sa mi nechce nejako urobiť 800km "len tak"
A teraz zorganizujeme vol. 1 len to bude chcieť premyslieť, že kade, kam a podobné veci Najhoršie na tom je to, že neviem, či budem mať cez týždeň voľno, či nebude niekde práca a tak :roll:
fabregas to je na tom to najlepšie, že všetko je to len tak
...a v Mníchove na Wasserburgerstrasse, kde je najväčšia koncentrácia autobazárov na meter štvorcový, tam si každý z nás kúpi Insigniu OPC za 2000 EUR
Iba návrh
Opel Mercedes Renault Ford Peugeot Chrysler - mám rád
Toto leto som bol na dost podobnej, len troska predlzenej trase a z toho co tam mas, sa mi najviac pacil Salzburg, potom Mnichov a Linz... zastavili sme sa aj vo Villachu, ale mne sa to mestecko nezdalo nicim zaujimave.. kazdopadne Pezot, ty sa nechaj pekne nahovorit na ten roadtrip co som tu navrhoval ja
na spiatočnej ceste mám na pláne kúpanie v Slovinsku
MB C 63 AMG PP
VW Golf Mk. 6 1.4
Renault Megane R.S. 250 CUP - Gone, But Not Forgotten
Opel Corsa OPC - St.3 - Gone, But Not Forgotten
Citroen Saxo VTS - Gone, But Not Forgotten
Ja na Hochalpenstrasse pôjdem v priebehu 1-2 týždňov, ale žiadna masovka ani rýchlovka, idem len ja a Evka, chcem si oddýchnuť, objednám si tam nejaký penziónik na pár nocí a potom asi skočím ešte do Mníchova.
Opel Mercedes Renault Ford Peugeot Chrysler - mám rád