Predné ramená vyzerajú jednoduchšie,ale čo stou zadnou nápravou
VOPRED VĎAKA

toto iste mam presne aj ja...ked mi niekto sedi na zadnom sedadle..a prejdem hrbom, tiez mi nieco ako take rupne..je to takyz zvuk, ktory neviem popisat, ale je to zrejme nieco podobne..takze nie si sam..ale ani jastandape napísal:zase som si vsimol nieco nove...mal by som si pri sadnuti auta zapchavat usi![]()
pri zatazanom zadku a takom vacsom nahopsnuti mi nieco pukne v zadnej napravnici ale neviem ci pri tlmici alebo silembloku.take rupnutie
mal niekto podobny problem?ci si ich privolavam...mam pocit ze to trasenie ma stymto akysi suvis...ci nie?

...poznam, mne vadia aj rosypane veci v skrinke u spolujazdca, take mince, taka skrabka, bryle, ...tieto veci vedia tiez blbe zvuky vydavat v zakrute, alebona nerovnostiach...a noajnovsie mi zacina vadit aj kluce v zapalovani, ked ich tam mam nakvackane vsetky (byt, robota, ...)a cinkaju o seba :roll:standape napísal:zase som si vsimol nieco nove...mal by som si pri sadnuti auta zapchavat usi

jj mame prevdepodobne rovnaku chorobu ako mi to manzelka hovorieva.na to nieje ziaden liekbukelo napísal:...poznam, mne vadia aj rosypane veci v skrinke u spolujazdca, take mince, taka skrabka, bryle, ...tieto veci vedia tiez blbe zvuky vydavat v zakrute, alebona nerovnostiach...a noajnovsie mi zacina vadit aj kluce v zapalovani, ked ich tam mam nakvackane vsetky (byt, robota, ...)a cinkaju o seba :roll:standape napísal:zase som si vsimol nieco nove...mal by som si pri sadnuti auta zapchavat usi