elektrika alebo štartér??
Moderátori: bukelo, buci_vectra
- misso101
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 22 Feb 2009, 20:13
- Auto: Astra G
elektrika alebo štartér??
zdravím, dneska ráno šiel môj oco mojimautom, naštartovalo fpohode išlo, zašiel do obchodu, a ked sa vrátil auto nechcelo naštartovať znovu, otočil som klučik do polohy štartovania a nič ani neťuklo a baterka bola v poriadku, tak sme auto roztiahli a naskočilo, chvíľku som nechal naštartované a potom som vypol motor. skúsil som naštartovať a už to ide v poriadku.
čo spôsobilo túto komplikáciu?? :?:
Astra G 2,0 16V Turbo
- Miro Kohut
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 28 Feb 2008, 21:47
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
-
iurai
-
Grave Digger
- misso101
- Strieborný užívateľ

s tým teplým oblečením a mobilom je to dobrý nápad v tejto zime, ono to ináč robí len ked vychladne, potom ked ho roztlačím chytá na prvú šupu hned, a nevšimol som si že by stmavla kontrolka, bol som s tým u mechanika a povedal že nech ho zavolam vtedy ked mi neštartuje aby pozrel čo to je, lebo takto ked štartovalo nevedel.... :?iurai napísal:1. otazka je, ze ci po potoceni klucika do polohy start stmavla kontrolka mazania
pridavam na zoznam chyb spinaciu skrinku.
niekedy moze pomoct pobuchat po starteri. alebo zaradit 5-ku a a autom pomykat
do auta si treba brat teple oblecenie a nabity mobil. nieze niekde hlboko v "dzungli" zamrznes
Astra G 2,0 16V Turbo
-
iurai
- misso101
- Strieborný užívateľ

no dneska ráno mi to urobilo zase, ale do teraz som bol trikrát z autom a ako keby sa nič nedialo, dpč nechápem, ale podla mna to bude tiež tá skrinka alebo cievka, ja som to hovoril že či to to neni ale mechanik mi povedal že teraz to ide tak nevie odmerať, že vtedy to premeria ked mi to zase nepojde..
Astra G 2,0 16V Turbo
-
rastio
Nazdar....stalo sa mi to iste....dam kluč a v poslednej polohe ked idem štatrovať nič a s naskočenými budíkmi to ani nemikne, ani nezblednú...neviete mi niekto poslať foto kde sa ta cievka nachadza a ako ju možem odmontovať, zajsť niekam /poradte kam som z Martina /kde mi daju novu?....nie KOMPEL PROSIM...tam som sa bol pýtať a je tam taky laik,že hruza...dakujem a urgujem....napište mi prosim na rkudjak@gmail.com
Ešte raz DIKES
Ešte raz DIKES
-
iurai
- momo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 16 Sep 2010, 21:29
- Bydlisko alt: Lehnice
Stretol sa s tím niekto s vás?
Nieje to pravidlom ale raz začas sa mi stane že pri štartovaní pretočí motor asi 1sec a vypne,musim pretočiť kľúč do polohy 0 a šartovať od znova .Mal som podozrenie že nedopatrením povolím kľúč pri štarte ale už som si na to dal pozor a tým to nieje.Sem tam som pri letných horúčavách zaregistroval aj zasekavajucu sa spínačku,môže to byť spínačkou?
Vie mi niekto poradiť ?dosť mi to vadí.
Astra G r.v. 05 Motor 1,4 16v Twinpoort
Vopred vďaka
Nieje to pravidlom ale raz začas sa mi stane že pri štartovaní pretočí motor asi 1sec a vypne,musim pretočiť kľúč do polohy 0 a šartovať od znova .Mal som podozrenie že nedopatrením povolím kľúč pri štarte ale už som si na to dal pozor a tým to nieje.Sem tam som pri letných horúčavách zaregistroval aj zasekavajucu sa spínačku,môže to byť spínačkou?
Vie mi niekto poradiť ?dosť mi to vadí.
Astra G r.v. 05 Motor 1,4 16v Twinpoort
Vopred vďaka
*Autodetailing pre Váš Opel- revitalizácia a korekcia laku karosérií a intriérov*
---------------------------------------------------------------------------------------------
Mein leben autos
Corsa D 1,2 16V grasshopper green
Astra H 1,6 16V STW ultra blu metalic -ex
Astra G OPC 1 style
---------------------------------------------------------------------------------------------
Mein leben autos
Corsa D 1,2 16V grasshopper green
Astra H 1,6 16V STW ultra blu metalic -ex
Astra G OPC 1 style
- otapko
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 23 Jún 2010, 08:11
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Re: elektrika alebo štartér??
Vzmen starter a mas po probleme. Tiez mi to zopar krat spravilo, rozobral som starter a bol uple cely zapeceny. Snazil som sa ho vycistit ale nepodarilo sa. Pastorok stale ostal vzsunuti.misso101 napísal:zdravím, dneska ráno šiel môj oco mojimautom, naštartovalo fpohode išlo, zašiel do obchodu, a ked sa vrátil auto nechcelo naštartovať znovu, otočil som klučik do polohy štartovania a nič ani neťuklo a baterka bola v poriadku, tak sme auto roztiahli a naskočilo, chvíľku som nechal naštartované a potom som vypol motor. skúsil som naštartovať a už to ide v poriadku.
Astra H, Z19DT,88kw