Potrebujete kúpiť nedostatkový náhradný diel a neviete kde, alebo kde by to bolo najvýhodnejšie? Táto sekcia by vám mala pomôcť.
POZOR! NEJEDNÁ SA O INZERCIU!
Prosim vas vie niekto vybavit stk a em .. bez toho aby auto tam bolo ?respektyive auto tam moze byt ale zeby preslo . som s Presova na cene nezalezi dakujem
moved by admin
V Kráľovskom Chlmci ti urobia za priplatok 50 eur. Jo som tolko platil aby priešiel auto. A to som mal vtedy zly merač vahy vzduchu,čiže na emisnej neprešiel, motor zdochynal a preto nevedel poriadne odmerať ani brzdy. Nesvietilo mi spiatočka a katalyzator mam prazdnu,čiže ten zvuk hovory za všetko
bizzy napísal:dam ti jedno cislo, je to mechanik v PO na strojnickej 9, dielnu ma hned za STK, ten ti mozno pomoze, skus mu zavolat 0903 617 588
dik dik cenim si ye mi chcete pomost mate to umna ..ale ja mam prerabku auta mam technicak na 1.6 16v ale motor som si tam dal ecotech 2.0l 16v .. myslis zeby to vedel nejako spravit ? emisnu si vyem vybavit ale stk bohuzial nie nemam take znamosti v PO a KE kraji .as v BB a BA ale tam sa nedostanem . dam za stk aj 80e 100e len aby to preslo . nechce sa mi zase davat ten 1.6 16v motor don . dik dik .
Nic v zlom ale takych co si maju auto v takom stave ze ani cez STK neprejde by som najradsej za gule do prievanu zavesil. Ak sa niekto nevie o svoje auto starat tak nech jazdi busom. :evil:
T_O_MAS1 napísal:..ale ja mam prerabku auta mam technicak na 1.6 16v ale motor som si tam dal ecotech 2.0l 16v .. myslis zeby to vedel nejako spravit ? emisnu si vyem vybavit ale stk bohuzial nie
a to na ktorej STK:
a) hladaju typove oznacenie motora na bloku
b) vedia pohladom odlisit motor Opel 1.6 a 2.0 16v ?
T_O_MAS1 napísal:..ale ja mam prerabku auta mam technicak na 1.6 16v ale motor som si tam dal ecotech 2.0l 16v .. myslis zeby to vedel nejako spravit ? emisnu si vyem vybavit ale stk bohuzial nie
a to na ktorej STK:
a) hladaju typove oznacenie motora na bloku
b) vedia pohladom odlisit motor Opel 1.6 a 2.0 16v ?
neviem neviem nemal som doteraz taky problem .. stale som auto dal mechanikovy .. on porobil co trebalo zavolal mi ze auto hotove malo aj stk aj em .. ale kedze uz nieje medzy namy nemam takeho cloveka ..
Naposledy upravil/-a T_O_MAS1 v 12 Jan 2011, 20:55, upravené celkom 1 krát.