Zdar chlapi, dnes sa mi na aute stala pre mna zahadna vec. Mam VeCe 1.9 110 kw a automatom.
Pri rychlosti 80 km/h som pustil plyn, ale auto este asi 3,4 sekundy drzalo otacky na 2000, potom zrazu zasvietil servisny kluc zaroven aj s kontrolkou oleja a baterie. Pri tom zasvieteni zacali otacky klesat. Skusil som pridat, ale auto nereagovalo, tak som zastavil a vypol motor. Po znovu nastartovani bolo vsetko okey, pri rozbiehani este dvakrat sklblo. Potom dalsich 200 km nic.
Neviete co by to mohlo byt?
Zahadna chyba
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
pokiaľ to bola iba prechodná chyba tak zrejme nič nezistíš, lebo tých neprítomných chýb tam bude určite neúrekom
možno pokles napätia? skontroluj dobíjanie
možno pokles napätia? skontroluj dobíjanie
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
-
iurai
- Misto
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 08 Apr 2010, 21:15
- Auto: Signum
Praveze motor neskapal, ale stale siel, iba klesli otacky ale nezhasol. Vypol som ho az ja, ked som odstavil auto na krajnici.iurai napísal:motor ti skapal za jazdy, preto nabehli tie 3 kontrolky
to sa mi zda byt dost znepokojujuce
doporucil by som diagnostku, alebo pockat do dalsieho opakovania
inak mozno vies dat paku do N a nastartovat znova, kym je auto v pohybe,
Zrejme ta diagnostika, ale momentalne som v zahranici a v servise zato chcu dost velke peniaze. A bojim sa aby to nebol len nejaky suhrn nic nehovoriacich chyb.
-
bocky
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 18 Okt 2008, 15:12
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
zahadna chyba
Myslis ze neskapal? ale to nevies! lebo ak si ho mal stale na zaradenom prevodovom stupni a klucik si nevypot tak ako skapal mohol znovu naskocit.Misto napísal:Praveze motor neskapal, ale stale siel, iba klesli otacky ale nezhasol. Vypol som ho az ja, ked som odstavil auto na krajnici.iurai napísal:motor ti skapal za jazdy, preto nabehli tie 3 kontrolky
to sa mi zda byt dost znepokojujuce
doporucil by som diagnostku, alebo pockat do dalsieho opakovania
inak mozno vies dat paku do N a nastartovat znova, kym je auto v pohybe,
Zrejme ta diagnostika, ale momentalne som v zahranici a v servise zato chcu dost velke peniaze. A bojim sa aby to nebol len nejaky suhrn nic nehovoriacich chyb.
Kontrolkam trochu trva kym zhasnu.
simyslim ze ak ti nesvieti ziadna kontrolka tak diagnoostika nic nezisti...