otackomer, pri hrabani kolesami ukazuje rovnaku rychlost
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
svagio
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 31 Aug 2008, 11:34
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
otackomer, pri hrabani kolesami ukazuje rovnaku rychlost
ahojte.,
teraz v zime si asi kazdy vyskusa hrabanie kolesami. Moj pripad: ked jazdim autom... tak tachometer vzdy spravne ukazuje,... ale ked idem napr. takou dvadsiatkou, a pridam prudko na lade... tak sa samozrejme predne kolesa roztocia- presmykuju ... .... a ja sa vpodstate stale pohybujem tou dvadsiatkou , ale na tachometri mi rychlost nedviha/ aj ked kolesa sa tocia aj päťdesiatkou/, otackomer ukazuje otacky motora spravne. Otazka znie... nemala by teda stupat aj rychlost na tachometri??? Teda myslim si ze niekde bude zrada... od nejakeho snimaca... skuste poradiť kde začat hladat,
Opel astra G , 1.7 DTL 50kw, dik
svagio
teraz v zime si asi kazdy vyskusa hrabanie kolesami. Moj pripad: ked jazdim autom... tak tachometer vzdy spravne ukazuje,... ale ked idem napr. takou dvadsiatkou, a pridam prudko na lade... tak sa samozrejme predne kolesa roztocia- presmykuju ... .... a ja sa vpodstate stale pohybujem tou dvadsiatkou , ale na tachometri mi rychlost nedviha/ aj ked kolesa sa tocia aj päťdesiatkou/, otackomer ukazuje otacky motora spravne. Otazka znie... nemala by teda stupat aj rychlost na tachometri??? Teda myslim si ze niekde bude zrada... od nejakeho snimaca... skuste poradiť kde začat hladat,
Opel astra G , 1.7 DTL 50kw, dik
svagio
-
iurai
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
- Kontaktovať používateľa:
Re: otackomer, pri hrabani kolesami ukazuje rovnaku rychlost
A kde je problém? Kto ho nemá, ten si ho vyrobí, že? :roll:svagio napísal:...ked jazdim autom... tak tachometer vzdy spravne ukazuje,...
-
svagio
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 31 Aug 2008, 11:34
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
prepacte ak som napisal hlupost, v tom pripade temu radsej vymazte, podstatou otazky bolo ci nahodou neblbne nejaky snimac otacok... to je vsetko. Budem to ale pre istotou sledovat... pointou malo byt, ze ak stojim.. a zacnem presmykovat s kolesami, mala by predsa okrem otacok motora stupat aj rychlost na tachometri, nie?? no mne stoja na nule. ale kde s autom jazdim, tak to rychlost ukazuje dobre... // na inych znackach aut to funguje tak , ze stupaju otacky motora, aj rychlost, pokial viem. //