pomoc-vymena motora astra f->kadett
Moderátori: bukelo, buci_vectra
- Keny077
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 11 Máj 2008, 22:49
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
pomoc-vymena motora astra f->kadett
prekladal som motor z astry f 1.8 16v ecotec do kadeta kde bol predtym karburator 1,3 8v. problem je v tom ze mi nehadze iskru a ani vstrekovace neotvara. mam take tusenie ze by to mohol byt imobilizer, ktory asi v tej astre bol no v kadete nie je. da sa to nejako obist? poradte prosim dost to ponahla auto je nepojazdne uz 3 tyzdne a frajerka je nervozna 
-
iurai
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
- Kontaktovať používateľa:
Zatiaľ nemáš právo hodnotiť, pretože nemáš ani šajnu o tomto klube.Keny077 napísal:ale ste mi toho poradili, vidim ze je to dobry klub
Áno, my tu bežne tento motor prehadzujeme do Kadettov, ale držíme to v tajnosti. Okrem toho, predpokladám, že keď si sa do takéhoto zásahu pustil, že o tom už niečo vieš. Napokon, možno keby si si prečítal pár príspevkov na tomto fóre, možno by ti trklo v čom je problém.
Dúfam, že sa nakoniec so svojimi skúsenosťami s nami podelíš. :roll:
-
iurai
-
iurai
mne je sympaticke, ze prehadzuje motor medzi autami. to nie je kazdodenna vecmacil napísal:Jaj tak. Chlapče môj zlatý, ale ty potrebuješ pomoc, tak si ten čas nájdi. Takýto prístup sa tu netrpí. Zatiaľ to nezamknem len kvoli Iuraiovi, keďže má snahu, napriek tvojej arogancii, ti pomôcť.Keny077 napísal:na hladanie nemam cas, tak poradi niekto?
Pozerám, že Iuraiov čas je asi lacný.
urcite mu poradia aj v servise. za drahe peniaze ;-)