vectra 2.2DTI zle startuje
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
pito15
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 21 Jan 2009, 14:45
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
ja so písal tiež o takom probléme-
Mám Astru 2,0 DTi motor Y20DTH a pri teplotách, ktoré sa blížia k nule mám problém s prvým štartom. Potom už auto chytá na prvý šup a ide dobre. Už minulú zimu boli problémy pri štarte ked auto postálo dlhšie a teraz to tu je znovu. Ono vlastne aj v lete bolo treba zatočiť štartérom trochu dlhšie ale naskočilo. Už som si prečítal celé toto forum aj tie rady od iných členov ale nič nepomohlo.....
Už som vymenil žhaviče, prepadové hadičky, kružky pod traverzami - u Tea a stále ten istý problém auto ide dobre len tie štarty pri nižších teplotách mi vybíjajú baterku. Už mám len jednu možnosť asi čerpadlo....?????
na diagnostike v opli v Žiline nič nenašli a vraj je všetko v poriadku aj žhavenie je OK len niekde padá nafta a to treba nájsť a oni sú na také hľadanie dosť drahí tak mi bolo povedané .....
Mám Astru 2,0 DTi motor Y20DTH a pri teplotách, ktoré sa blížia k nule mám problém s prvým štartom. Potom už auto chytá na prvý šup a ide dobre. Už minulú zimu boli problémy pri štarte ked auto postálo dlhšie a teraz to tu je znovu. Ono vlastne aj v lete bolo treba zatočiť štartérom trochu dlhšie ale naskočilo. Už som si prečítal celé toto forum aj tie rady od iných členov ale nič nepomohlo.....
Už som vymenil žhaviče, prepadové hadičky, kružky pod traverzami - u Tea a stále ten istý problém auto ide dobre len tie štarty pri nižších teplotách mi vybíjajú baterku. Už mám len jednu možnosť asi čerpadlo....?????
na diagnostike v opli v Žiline nič nenašli a vraj je všetko v poriadku aj žhavenie je OK len niekde padá nafta a to treba nájsť a oni sú na také hľadanie dosť drahí tak mi bolo povedané .....
- schumi80
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 06 Dec 2008, 15:17
pito15 napísal:ja so písal tiež o takom probléme-
mam ten isty problem ako ty.....co s tym???
Opel vectra 2,2 Dti CDX r.v. 9/2001
-
Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
treba nájsť mechanika, ktorý bude vedieť ako vyriešiť Tvoj problém nič iné Ti zrejme neostávaschumi80 napísal:Nastal den D a tak bol som v servise opel a diagnostika neukazala nic... ziadne chybove kody...no a co teraz???hm..?
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
- schumi80
- Strieborný užívateľ

uz som bol pri štyroch mechanikoch a aj v servise opel... a nic...dnes mi zvysili zmes pri studenom starte a vraveli mi ze vypisalo pri diagnostike potrebu dobit autobateriu....bolo mi to zvlastne ked som ju nedavno dobijal.....(dobijanie je o.k.) ale vraj sa im nezdala moja bateria pri nejakom nie beznom merani baterie vraj moze byt s nou nieco ze pri mrazoch neda tolko napatia a to by mohol byt moj problem (i ked pred tyznom som dal otestovat bateriu /2 rocnu vartu 72Ah/ na zataz a bolo dobra)
Dobili mi ju a ja ju skusim na dnesnu noc dat dnu do tepla a rano ju nahodim a uvidi sa....
Dobili mi ju a ja ju skusim na dnesnu noc dat dnu do tepla a rano ju nahodim a uvidi sa....
- lubo22
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 14 Apr 2009, 17:45
- Auto: Nemám auto
- Kontaktovať používateľa:
ja si stale myslim ze to baterkou nebude ak ti auto nazhavi a vladze tocit starter tak auto nastartovat musi.
mam oeste original bateriu od opla este som ju nikdy nenabijal ale uz v marozach citim ze ledva potoci starterom ale na raz pretoci starter a auto uz vrci
mam oeste original bateriu od opla este som ju nikdy nenabijal ale uz v marozach citim ze ledva potoci starterom ale na raz pretoci starter a auto uz vrci
Vectra C cierna ex
Vectra C modra ex
Vectra C modra ex
- schumi80
- Strieborný užívateľ

Dnes som sa nechal rovno hned nastartovat cez kable a start rovnako zly......starter tocilo pekne ale nenastarovalo hned ale az na 2 dlhy pokus... Auto stalo cca 24 hodin a vonku bola teplota -2,5 stupna....Takze baterka je dobra....
Nasiel som tu na fore video od Pepsiho a zistil som ze presne tak isto podla zvuku zle startuje i mne auto.. kde je problem?
http://www.youtube.com/watch?v=wT9NO8mbOOc
Nasiel som tu na fore video od Pepsiho a zistil som ze presne tak isto podla zvuku zle startuje i mne auto.. kde je problem?
http://www.youtube.com/watch?v=wT9NO8mbOOc
- kimino
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 29 Dec 2008, 15:47
- Kontaktovať používateľa:
lubo to aj nam na corse tak robilo minuly rok ... -20 a prve otocenie startera bolo citit ze pomaly ide ale potom hned chytilo ... to je skor stuhnuty starter to s baterkou nic nema ....
inak je velka skoda ze Signum je tak daleko ... ked som si s nim pisal tak na to moje startovanie mi povedal ze najprv skusit baterku zmerat a potom by mozno pomohlo aj preprogramovanie RJ
takze kto to ma k nemu blizko treba sa mu ozvat ked bude mat jeho vikendove akcie a oproti oplu ma bezkonkurencne ceny s rovnakou kvalitou
inak je velka skoda ze Signum je tak daleko ... ked som si s nim pisal tak na to moje startovanie mi povedal ze najprv skusit baterku zmerat a potom by mozno pomohlo aj preprogramovanie RJ
takze kto to ma k nemu blizko treba sa mu ozvat ked bude mat jeho vikendove akcie a oproti oplu ma bezkonkurencne ceny s rovnakou kvalitou