no ja by som chcel znova vyjadrit svoj nazor bez rypania...
jazdim v anglicku vyse 3 rokov na anglickom aute. mam vela kamaratov, ktori uz poodchadzali domov, jazdili tu na europskych autach, kedze im to zakon nezakazoval. teraz uz kazdy rozmysla inak. radsej si tu kupit auto za lacnejsie ale sa to automaticky vyrovnava s nakladmi na road tax a poistku. ja som nikdy doma nemal problemy jazdit na anglickej aute, ale vzdy to bolo akurat tak na dovolenku a pocas vianocnych sviatkov, pritom uprimne priznavam, ze vzdy ked som mal v rodine k dispozicii auto od niekoho, tak som mu dal prednost pred anglickym.
mozno je dobry napad si doniest auto za lacne, ale urcite by som ho nepouzival dlhsiu dobu, uz len kvoli tomu, a teraz dobre citaj - Lebo je to protizakonne! horsi dovod snad ani neexistuje...
...na frajerske reci, ze si slovak, vsetko si vyhovoris a ze nikto ti nic nedokaze, mam len jednu odpoved, skrytu v Murphyho zakonoch schvalnosti
Urcite ti to nikto nepraje, ani ja, ale svojim konanim automaticky ides proti zakonu. Nie som policajt, ale s takym pocitom by sa mne osobne dobre doma nejazdilo.
..tot moj nazor, dakujem za pozornost