iurai napísal:mal som diesel a s cerpadlom z TD to slo zle. dost dymilo a malu zlu spotrebu.
az kym som D neprerobil na TD.
to co som ja pisal sa tykalo klasickeho cerpadla. mozno ho stacilo poprestavovat. davalo privela nafty. a vraj aj predvstrek nesedel
toto opel cerpadlo ma zabudovany pocitac ...
Bruno napísal:Hmm...a blba otazocka, Signum, preco to cerpadlo nefunguje pri oboch typoch motorov ??? Je to aj proti logike, ved vramci setrenia mohli spravit jeden typ cerpadla a nie xxx druhov pre dvojlitre.
Aky je tam rozdiel?
Napr. pri motore X20dtl vo Vectre B r.v. 97 ide do jednotky cerpadla 5 vodicov a pri X20dth vodicov 6 .Osobne som skusal tiez zamenit cerpadla medzi tymito motormi a vysledok bol zial ,ze motor nenaskocil.Otazku preco vyrobili xxx druhov cerpadiel by som polozil niekomu innemu
Mám Opel *** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI*** *** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect *** *** Distribúcia MKJ od Pepas *** *** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
mam problem!
alebo som si ho sposobil sam!
menil som naftovy filter a asi som tam nalial malo nafty
auto nastartovalo slapalo asi 3 sekundy zdochlo a dost
povolil som aj trubky do trisiek tocil som dost dlho
nafta cikala pritiahol som a tocim tocim tocim a nic
netreba nieco odvzdusnit na cerpadle?alebo skusim roztlacit?
jura napísal:mam problem!
alebo som si ho sposobil sam!
menil som naftovy filter a asi som tam nalial malo nafty
auto nastartovalo slapalo asi 3 sekundy zdochlo a dost
povolil som aj trubky do trisiek tocil som dost dlho
nafta cikala pritiahol som a tocim tocim tocim a nic
netreba nieco odvzdusnit na cerpadle?alebo skusim roztlacit?
Dlhsie tocit ,alebo roztiahnut
Mám Opel *** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI*** *** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect *** *** Distribúcia MKJ od Pepas *** *** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
myslím si ze odislo cerpadlo preto lebo ked povolim trubky do trisiek
nafta strieka no ked sa snazim prstom upchat trubku tak udrzim tlak vtrubke
alebo je tam stale vzduch
no tocil som aj 4min "chudatko baterka aj starter"