Porucha coho?
Moderátori: dulo, buci_vectra
- TSteinar
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 18 Jan 2008, 16:22
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Porucha coho?
neviem to sam odhadnut cim to je, ale vzdy pri rozjazde, tak ako keby mi blbne spojka. popisem to tak laicky: zaradim jednotku, spojka do zaberu + plyn a rozbehne sa normalne, ale s tym, ze pedal-spojka musim podrzat v zabere este nejake 2-3 sekundy, kym sa rozbehne, inak auto skace, ako keby chcelo skapat. takze co myslite, cim to bude? na inych autach som to este nespozoroval.
- Teo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
- Kontaktovať používateľa:
a co tak vodicom-hehe? 
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
- mathis
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 07 Okt 2007, 20:31
- Auto: Vectra B
je tu o tom viac popisane a momentalne najzivsie vlakno je
inac mam s tym aj ja problem :evil:
Kód: Vybrať všetko
http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=4707&postdays=0&postorder=asc&start=0Opel Vectra Caravan 1,6 16V --X16XEL-- r.v.1998 -- 74kW--
- Teo
- Strieborný užívateľ

a ako sa stlaca ten pedal? 8)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
-
iurai
opotrebovana spojka, vybite silentbloky motora ...
mozes vyskusat aj, ze ci to robi:
1. hned po nastartovani (ked su zvysene otacky a sytic) - ak je to benzin (daj si auto a motor do podpisu)
2. pri rozbehu bez plynu (na volnobehu) a velmi pomalom zrychlovani na jednotke
pri x1.6xel mam trocha dojem, ze riadenie vstrekovania nefunguje dobre v nizkych otackach.
mozes vyskusat aj, ze ci to robi:
1. hned po nastartovani (ked su zvysene otacky a sytic) - ak je to benzin (daj si auto a motor do podpisu)
2. pri rozbehu bez plynu (na volnobehu) a velmi pomalom zrychlovani na jednotke
pri x1.6xel mam trocha dojem, ze riadenie vstrekovania nefunguje dobre v nizkych otackach.
- TSteinar
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 18 Jan 2008, 16:22
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
takze v podpise uz mam aj auto.
Teo, pedal sa stlaca normalne, teda aspon pre mna je to normalne, nijak lahko a ani tazko.
iurai, robi to hlavne hned po nastartovani, teda idem sa rozbiehat a musim podrzat tu spojku inak to skace. a ked som to skusal pri rozbehu bez plynu, tak to islo plynulo az kym som nepridal plyn a trvalo to az pokym sa nezvysili otacky.
inak s istotou mam niektoru cast vyfuku deravu, tak som sa spoliehal na to, ze aj tam moze byt zavada a nepridem na to, kym nevymenim vyfuk.
Teo, pedal sa stlaca normalne, teda aspon pre mna je to normalne, nijak lahko a ani tazko.
iurai, robi to hlavne hned po nastartovani, teda idem sa rozbiehat a musim podrzat tu spojku inak to skace. a ked som to skusal pri rozbehu bez plynu, tak to islo plynulo az kym som nepridal plyn a trvalo to az pokym sa nezvysili otacky.
inak s istotou mam niektoru cast vyfuku deravu, tak som sa spoliehal na to, ze aj tam moze byt zavada a nepridem na to, kym nevymenim vyfuk.
OPEL Vectra B 2.2 16v 108 kW 2001
-
iurai
ja som to dnes skusal, a mam s tym rozbehom dost problem. tiez musim nechat smykat tu spojku pridlho.TSteinar napísal:takze v podpise uz mam aj auto.
mne to s tym pri rozbehu autom trhne, ked pri pustani spojky otacky klesnu tak na 500
- mathis
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 07 Okt 2007, 20:31
- Auto: Vectra B
chlapi co keby sme to isli riesit sem
ten isty problem sa sucasne riesi na dvoch vlaknach, presunte sa nech je to pokope pls....
niesom admin ale musim sledovat dve temy a som lenivy
Kód: Vybrať všetko
http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?p=54009#54009niesom admin ale musim sledovat dve temy a som lenivy
Opel Vectra Caravan 1,6 16V --X16XEL-- r.v.1998 -- 74kW--
- Teo
- Strieborný užívateľ

tak ja som uz presunuty ok? 8)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk