... rád by som ...azmodan napísal:Kimi musis prist uz len lvoli mne lebo som zvedavy na tvoju asconu 8)Kimi napísal:... toto ma lákaBruno napísal:Zeby som zobral gril???....vecer zaudime cely areal grilovanym kuriatkom
Chatovica 2008 - Napady, Navrhy, Myslienky
Moderátor: macil
-
azmodan
- Bruno
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
KIMIIIIII.....kua chlape...rozmyslaj tuho 
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
- Bruno
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
:smackbottom: :smackbottom: ... dame navrh na zrusenie clenstva ak sa nezucastnis 
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
-
Grave Digger
-
jerryl
- Opelclub Čestný člen

- Dátum registrácie: 08 Jan 2006, 11:49
- Auto: Ampera
- Bydlisko alt: Topoľčianky
- Kontaktovať používateľa:
Už som to tu písal, že všetko záleží od počasia. Majiteľ si určite nenechá ujsť to ,aby vypustil bazény,keď sa bude dať kúpať.Nemusíš sa obávať.Grave Digger napísal:No ja ešte uvidím či pôjdem.Aspoň jeden bazén nám mohli nechať.Toľko kilometrov precestovať sa mi nechce len tak.A z Košíc nakoniec asi nikto nepôjde.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
vikieso
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 26 Máj 2007, 15:47
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
na duchonke aspon nehrozilo vypustenie vody a aj ked blizko je zevraj nejake jazero tak pojdeme tamjerryl napísal:Už som to tu písal, že všetko záleží od počasia. Majiteľ si určite nenechá ujsť to ,aby vypustil bazény,keď sa bude dať kúpať.Nemusíš sa obávať.Grave Digger napísal:No ja ešte uvidím či pôjdem.Aspoň jeden bazén nám mohli nechať.Toľko kilometrov precestovať sa mi nechce len tak.A z Košíc nakoniec asi nikto nepôjde.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
jerryl
- Opelclub Čestný člen

Uvidíme. Len nech nám vyjde počasie a bude všetko.vikieso napísal:na duchonke aspon nehrozilo vypustenie vody a aj ked blizko je zevraj nejake jazero tak pojdeme tamjerryl napísal:Už som to tu písal, že všetko záleží od počasia. Majiteľ si určite nenechá ujsť to ,aby vypustil bazény,keď sa bude dať kúpať.Nemusíš sa obávať.Grave Digger napísal:No ja ešte uvidím či pôjdem.Aspoň jeden bazén nám mohli nechať.Toľko kilometrov precestovať sa mi nechce len tak.A z Košíc nakoniec asi nikto nepôjde.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
jerryl
- Opelclub Čestný člen

Zoznam členov je teraz u Bennyho.Dávame dokopy starých aj nových členov.vikieso napísal:ok a jeryl da sa potvrdit ta pladba ci prisla aktualizovat zoznam clenou co si obnovili clenske alebo novich clenou
Pošli ss správu s rodným bez lomítka a hneď to pozriem. Podla nicku sa to nedá.
O peniažky sa báť nemusíš. Všetko sa eviduje. Jediný problém je keď ľudia posielajú cez poštu a nie je tam uvedený variabilný symbol.Potom neviem kto to posielal,lebo do správy pre príjmateľa nenapíše ani svoje meno. Tak len čakám či sa dotyčný ozve a upozorní na to že nemá preukaz.