mam VB 2001 2,2Dti 92kW, od veka ventilov hadica, odpar motora - odvetravanie kluky mam odpojene a ide mi von do atmosfery - nezapojena hadica. Ide ta hadica priamo do sania, alebo je tam nejaky zberac vzduchu, zasobnik alebo pod. vecicka? Na vacsine aut je tam nejaka nadobka, v ktorej sa usadzuje olej, alebo nejaky filtrik... Tipujem, ze to ide do hadice sania pred turbo - ta je zablendovana tym bielym vrchnakom ako vidno na foto. Mozem to tam rovno pripojit, alebo je medzi tym nejaky clen este? Moze mi to niekto pls nafotit, ako to mate? V 2,0 alebo 2,2DTi, neviem ci to bude rovnake.
Dalej mam problem s vykonom - hadze ho obcas do nudzoveho rezimu (niekedy sa len rozsvieti kontrolka a ma slaby vykon, inokedy mu riadne zadrbe a aj otackomer mi spadne, viac trasie autom a pod. sanie som cistil iba tak zbezne, este ma cakaju tie tlakove ventily...), hlavne ked drzim plnku tak po par sekundach ma hodi ihned do nudzaku, daval som aj na diag, ale ponahlal som sa, viem, ze mi tam vyhodilo viac chyb a medzi nimi aj vahu vzduchu, je tu niekto zo zapadneho SK, s kym som si vedel na testovaciu jazdu vymenit vahu vzduchu, nech zbytocne nezhanam druhu, ked je nahodou tato dobra a je tam ina chyba? Ak je tu niekto taky ochotny, tak poprosim kludne do PM kontakt a ja sa ozvem, dost ma to suri, nech auto jazdi tak, ako ma.
Dakujem.
[/img]