Ahoj na vece 2003 mám dodělané 35w xenony a chybu to nehazi..funguji vyborne..matko33 napísal:TAKZE PRI DODATOCNEJ MONTAZI XENONOV BUDEM MUSIET NAPROGRAMOVAT JEDNOTKU? JAK TO TEDA RIESIA LUDIA CO SI DORABAJU XENONY A MAJU CHECK KONTROL?A ESTE KTYM POLICAJTOM, KED BUDEM MAT FIRMA JE JE NA TO CERTIFIKOVANA AJ TAK MAM MOZU "censored" ZA TO?
xenon vectra c
Moderátori: dulo, buci_vectra
- Blade
- Bronzový užívateľ
- Dátum registrácie: 13 Apr 2009, 12:13
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
Naposledy upravil/-a Blade v 16 Nov 2010, 11:23, upravené celkom 1 krát.
- 24petusko
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 11 Dec 2009, 17:35
- Auto: Vectra C
nic netreba prerabat, staci vymenit vybojky kus za kusmarcussino222 napísal:Čaute, mám VeCe GTS, 110kw, r.v. 2006 s origo xenónmi a chcel by som vediet, ci su tam 4300K vybojky ???! Chcem tam dat 6000K vybojky, tak by ma zaujimalo, ci ich staci iba vymenit za povodne (4300K ???), alebo tam treba este robit nejake prestavby/upravy ??!
Diky
ony sa v podstate nicim nelisia, iba teplotou svetelneho spektra
VeCe: '06, Z18XER, Black beauty OPC
Honda Legen( wait for it... )dary
Honda Legen( wait for it... )dary
- Miro Kohut
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 28 Feb 2008, 21:47
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 06 Mar 2010, 18:28
- Auto: Insignia
no napriklad na oklamanie palub pocitaca pri pouziti HID http://www.alarmshop.sk/canceler-pre-canbus-p-676.html
- ferooo
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 19 Okt 2010, 14:08
Nechcem zakladat novu temu, tak to hodim sem. Niekto mi v noci rozkopal predne svetlo, asi mu vadilo :roll: Tak teraz zhanam nove svetla. Mam origo xenony, takze otazkou je, ci mozem kupit aj predne svetlomety z VeCe, v ktorych boli H7 a len prehodit vybojky?
Ci svetla na VeCe maju roznu konstrukciu pri pouziti H7 a xenonov? Na pohlad vyzeraju uplne rovnako.
Ci svetla na VeCe maju roznu konstrukciu pri pouziti H7 a xenonov? Na pohlad vyzeraju uplne rovnako.
mozne to je, ale ide o to, co si presne predstavujes pod prehadzovanim vnutornosti ?ferooo napísal:je mozne, ze by som kupil nove svetla, ktore su pre H7+H7 a potom by som si prehodil "vnutornosti" z mojich xenonov do novych svetiel?
ja napr. s oblubou prehadzujem kuracie pecienky na panvicu s olejom a cibulou. je to lacne a dobre. neviem, ci ti tato informacia pomohla
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 14 Feb 2011, 10:14
Nazdar Oplaci,
nejdem zakladat novu temu ohladom xenonov,tak to dam sem..
Mam sice VeBe,ale podme k problemu,svetla svietia,ako maju,vsetko funguje pokial neprejdem po hrbole,nerovnosti alebo "nevletim" do jamy.Vtedy mi prestane svietit lavy xenon..hned svetla vypnem a zapnem a znova funguje...pzeral som kontakty,ci nieje nieco volne,ale vsetko sedi a drzi.Vybojky som menil v 04/2011 za nove.
Neviete poradit,alebo to je len zaciatok nejakeho vaznejsieho problemu...Dik.Pekny vecer
nejdem zakladat novu temu ohladom xenonov,tak to dam sem..
Mam sice VeBe,ale podme k problemu,svetla svietia,ako maju,vsetko funguje pokial neprejdem po hrbole,nerovnosti alebo "nevletim" do jamy.Vtedy mi prestane svietit lavy xenon..hned svetla vypnem a zapnem a znova funguje...pzeral som kontakty,ci nieje nieco volne,ale vsetko sedi a drzi.Vybojky som menil v 04/2011 za nove.
Neviete poradit,alebo to je len zaciatok nejakeho vaznejsieho problemu...Dik.Pekny vecer
Opel Vectra 1.6 16V r.v.:2000
- buci_vectra
- Moderátor
- Dátum registrácie: 20 Apr 2009, 23:41
- Auto: Vectra B
Vtedy, keď ti to nesvieti, skús pohýbať káblami, konektormi okolo svetla, či ti to nenabehne...
Vectra B 2.5 V6 - strieborná - Lubecová
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
MECHANICAL SYNFONICA BY FORMAT67.NET
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
PartBase - Zoznam dielov
MECHANICAL SYNFONICA BY FORMAT67.NET
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 14 Feb 2011, 10:14
...no problem (popisany vyssie) stale pretrvava,vybojky vymenene za nove(nie su znackove) ale stalo sa,ze auto stoji a svetlo zhasne,bud lave alebo prave,a dokonca niekedy svieti a blikne este viac..ako stroboskop,nechapem..mam kupit originaly-znackove?nemali ste niekto podobny problem?Vcera to bolo najhorsie, zhasli mi v ZA a do BA som siel na hmlovkach.Ospravedlnujem sa ostatnym soferom
Opel Vectra 1.6 16V r.v.:2000
- Lubec
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 17 Aug 2010, 21:54
- Auto: Iná značka
Ejha tak to je neprijemne, je cas sa na to poriadne pozriet, kedze ti to robia oby 2 svetla, tak chyba v nich asi nebude. Musis prejst celu kabelaz a nevynechat ani vypinac. Stava sa, ze je vybehany, mne osobne sa za jazdy po prejdeni nerovnosti svetla obcas vypli. Trebalo ho lepsie dotlacit, do zapnujej polohy.
quattro
VeBe X25XE - Phoenix-ex
VeBe X25XE Sport - rozobrata na organy
VeBe X16XEL Caravan - ex
,,Opel wir leben autos...Aber nur ein bisschen"
VeBe X25XE - Phoenix-ex
VeBe X25XE Sport - rozobrata na organy
VeBe X16XEL Caravan - ex
,,Opel wir leben autos...Aber nur ein bisschen"
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 09 Máj 2008, 22:59
- Auto: Astra G
Ja by som tam dal Osram al. Philips výbojky.
Tie čínske shity sú čínske shity.
Videl som ich po pár mesiacoch používania, normálne boli vyosené.
Chýbajú im totiž tie 4 stabilizačné pliešky, ktoré och držia priamo, prste šmejd.
To bliknutie - zhasína v nich oblúk a jednotka sa ho pokúša opäť nahodiť, to podľa mňa nie je náhoda, že na oboch stranách.
Tie čínske shity sú čínske shity.
Videl som ich po pár mesiacoch používania, normálne boli vyosené.
Chýbajú im totiž tie 4 stabilizačné pliešky, ktoré och držia priamo, prste šmejd.
To bliknutie - zhasína v nich oblúk a jednotka sa ho pokúša opäť nahodiť, to podľa mňa nie je náhoda, že na oboch stranách.
Opel Mercedes Renault Ford Peugeot Chrysler - mám rád