volant sa nevracia do prostred
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
Mady
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 15 Nov 2010, 20:45
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
volant sa nevracia do prostred
Ahojte opelaci,
chcel by som sa opytat ci by ste mi nevedeli pomoct?
Mam problem stym, ze sa volantu nechce moc vracat do prostred a zaroven je taky tuhsi. Mal som auto v servise, capy niesu zadrete a vymenili mi servoriadenie za repas. uz to ide lepsie ale stale to nieje ono. poslednu stvrt otacku mi stale nevracia a volant je tuhy. mam astru G 1.6 16V 2004 3dv.
Dakujem velmi pekne za pomoc
chcel by som sa opytat ci by ste mi nevedeli pomoct?
Mam problem stym, ze sa volantu nechce moc vracat do prostred a zaroven je taky tuhsi. Mal som auto v servise, capy niesu zadrete a vymenili mi servoriadenie za repas. uz to ide lepsie ale stale to nieje ono. poslednu stvrt otacku mi stale nevracia a volant je tuhy. mam astru G 1.6 16V 2004 3dv.
Dakujem velmi pekne za pomoc
-
iurai
-
Mady
- Nový užívateľ

pred vymenou sa nevracal skoro vobec, zevraj bolo zaseknute servoriadenie. Na repas som necakal ale hned mi vymenili moje servoriadenie za uz repasove servoriadenie vo firme bruku. (280 Eur, 12 mesacna zaruka). V sobotu idem dat zimne pneu, ktore su uzsie ako tie co teraz mam a snad to teda aj pomoze
. lebo teraz mam 205/50 s takym tym sipovym dezenom (tak mozno drzia smer az tak dobre, ze sa mi nechcu vracat do prostred
) .. hned ako vymenim pneu napisem ci pomohlo 
-
iurai
-
Mady
- Nový užívateľ

neviem najst tie papiere cize presny parameter neviem, ale bolo to uz mimo rozsahu (napiane cervenou).. vymenil som tie kolesa, len nie cez vikend ale az teraz lebo zadne dve boli zakusnute na naboji a nesli dole ani za svet
tak som siel vcera do servisu.. cize kolesa vymene za 185\65, uz je to zase o nieco lepsie ale stale sa mi to zda byt dost tuhe. (napr oproti oktavke alebo meganu) nesoferoval som este inu astru tak mozno je to len pocit? soferuje sa vam lahucko na astre? tan tlmic je vadny na pravom kolese a volant sa hlavne nevracia z lavej strany. stale taka stvrt otacka ostane a nevrati sa ..
-
marwi