relátková skrinka na pedálovej strane vodiča od motora
-
surmidlo
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 03 Nov 2010, 14:00
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
relátková skrinka na pedálovej strane vodiča od motora
Ahoj Corsáci, potreboval by som vedieť, popis všetkých relátok a prístrojov v tejto skrinke. V knihe ako na Corsa C to nieje a keďže ako som zistil na niektorej nemenovanej stránke, tu sa začína aj problém so zatekaním na strane vodiča pod prístrojovkou, rád by som poznal aj jej obsah. Ak môžete, tak poradte.
Ďakujem :?:
Ďakujem :?:
- bukelo
- Moderátor

- Dátum registrácie: 24 Jan 2008, 10:08
- Auto: Iná značka
Aj pre ostatných pre lepšiu orientáciu.
Umiestnenie v motorovom priestore v lavo (pri nadrzke ostrekovaca):

Po otvorení krytu:

A teraz ten popis (platí len pre Corsu C, merivu nie.):

A este jedna skrinka s rele ukryta v motorovom priestore na pedalovej stene s popisom (platí len pre Corsu C, merivu nie.):

Zdroj popisu relé: Kniha Jak na to - Corsa C/Meriva - strana 295
Umiestnenie v motorovom priestore v lavo (pri nadrzke ostrekovaca):

Po otvorení krytu:

A teraz ten popis (platí len pre Corsu C, merivu nie.):

A este jedna skrinka s rele ukryta v motorovom priestore na pedalovej stene s popisom (platí len pre Corsu C, merivu nie.):

Zdroj popisu relé: Kniha Jak na to - Corsa C/Meriva - strana 295
-
surmidlo
- Nový užívateľ

To je všetko pekné, knihu mám, no v tej krabici vedľa ostrekovača je podstatne viac relé ako na nákrese v knihe. Je tam okrem tých troch relé aj niekoľko ďalších a zopár svorkovníc. 3koda, že som to neodfotil keď som to mal dnes otvorené. Na spodku skrinky sú aj číselné pozície a tie vôbec nesedia s tým čo je v knihe ani číselne. Načo by na aute boli dva relé pre ohrev zadného skla a v schéme nie?

-
iurai
-
surmidlo
- Nový užívateľ

jedná sa o Corsa C 1.2 16V elgance, veľká poistková skrinka je totožná s knihou, no tá pri nádržke k ostrekovaču s nákresom z knihy nesúhlasí iba ak rozmerom. V knihe je v poistkovej skrini relé ohrevu zadného skla a aj v tej druhej, dnes som ju zatmelil pružným tmelom, lebo mi zatekalo na nohy pod volantom, je tam niekoľko relé tri čierne a niekoľko farebných.
-
surmidlo
- Nový užívateľ

tak ako sú rozkreslené štvorčeky na vrchnáku, tak sú umiestnené aj relé http://forum.corsaclub.cz/files/dsc00791_108.jpg