MAM PROBLEM, ASI Z ELEKTRIKOU
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
DEDO780
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 09 Nov 2010, 17:11
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
MAM PROBLEM, ASI Z ELEKTRIKOU
dobri vecer mam problem s oplom astra 1,6 16v ked som siem asi pred tizdnom domov tak mi zdochol a rozsvietil sa mi motor a asi uz tyzden ho mam v servise a dnes mi povedal ze chybu ostranil ale sa milil lebo mu to urobilo zase ne viete mi poradit kde moze bit problem dakuje
::: iurai : dal som male pismenka :::
::: iurai : dal som male pismenka :::
-
red baron
-
stenfy
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 27 Apr 2010, 13:38
Kriste pane, precital si to po sebe ?
http://datingsidorsingel.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Lubec
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 17 Aug 2010, 21:54
- Auto: Iná značka
Nechcem ho obhajovat no mysli aj ty, co ak to nieje slovak?stenfy napísal:Kriste pane, precital si to po sebe ?
Nechapem, ze mesto pomoci si tu niektory musia nieco dokazovat.
quattro
VeBe X25XE - Phoenix-ex
VeBe X25XE Sport - rozobrata na organy
VeBe X16XEL Caravan - ex
,,Opel wir leben autos...Aber nur ein bisschen"
VeBe X25XE - Phoenix-ex
VeBe X25XE Sport - rozobrata na organy
VeBe X16XEL Caravan - ex
,,Opel wir leben autos...Aber nur ein bisschen"
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
- Kontaktovať používateľa:
Stačilo.
Takže Dedo, v prvom rade nechaj spraviť diagnostiku a napíš nám sem kódy, ktoré vypíše. Ale nie štýlom, že "asi toto, alebo toto to bolo, už si nepamätám". Zapíš si ich. Z toho, čo si tu napísal ťa nedostane ani kryštálová guľa.
V druhom rade, prečítaj si pravidlá fóra, lebo zatiaľ tu okrem iného regulérne spamuješ.
To poradie si môžeš aj prehodiť.
Takže Dedo, v prvom rade nechaj spraviť diagnostiku a napíš nám sem kódy, ktoré vypíše. Ale nie štýlom, že "asi toto, alebo toto to bolo, už si nepamätám". Zapíš si ich. Z toho, čo si tu napísal ťa nedostane ani kryštálová guľa.
V druhom rade, prečítaj si pravidlá fóra, lebo zatiaľ tu okrem iného regulérne spamuješ.
To poradie si môžeš aj prehodiť.
-
iurai
Re: MMA PROBLEM ASI Z ELETRIKOU
ahoj. napis odkial si a svoje telefonne cislo. hadam sa najde niekto tu z fora co nebyva daleko, co ti pomoze s diagnostikou problemuDEDO780 napísal:DOBRI VECER MAM PROBLEM S OPLOM ASTRA 1,6 16V KED SOM SIEM ASI PRED TIZDNOM DOMOV TAK MI ZDOCHOL A ROZSVIETIL SA MI MOTOR A ASI UZ TYZDEN HO MAM V SERVISE A DNES MI POVEDAL ZE CHYBU OSTRANIL ALE SA MILIL LEBO MU TO UROBILO ZASE NE VIETE MI PORADIT KDE MOZE BIT PROBLEM DAKUJE
-
DEDO780
- Nový užívateľ

0917511692iurai napísal:ahoj. napis odkial si a svoje telefonne cislo. hadam sa najde niekto tu z fora co nebyva daleko, co ti pomoze s diagnostikou problemuDEDO780 napísal:DOBRI VECER MAM PROBLEM S OPLOM ASTRA 1,6 16V KED SOM SIEM ASI PRED TIZDNOM DOMOV TAK MI ZDOCHOL A ROZSVIETIL SA MI MOTOR A ASI UZ TYZDEN HO MAM V SERVISE A DNES MI POVEDAL ZE CHYBU OSTRANIL ALE SA MILIL LEBO MU TO UROBILO ZASE NE VIETE MI PORADIT KDE MOZE BIT PROBLEM DAKUJE
-
DEDO780
- Nový užívateľ

[quote="DEDO780"][quote="iurai"][quote="DEDO780"]DOBRI VECER MAM PROBLEM S OPLOM ASTRA 1,6 16V KED SOM SIEM ASI PRED TIZDNOM DOMOV TAK MI ZDOCHOL A ROZSVIETIL SA MI MOTOR A ASI UZ TYZDEN HO MAM V SERVISE A DNES MI POVEDAL ZE CHYBU OSTRANIL ALE SA MILIL LEBO MU TO UROBILO ZASE NE VIETE MI PORADIT KDE MOZE BIT PROBLEM DAKUJE[/quvolal
volal som do servisu a tam mi povedali ze chyu uz odstranili ale oni sa milili lebo ked boli na skusobnej jazde tak im morot zase zhasol a povedali mi ze to je chyba asi v relatku k riadiacej jednotke tak uvidim v piatok idem tam osobne
volal som do servisu a tam mi povedali ze chyu uz odstranili ale oni sa milili lebo ked boli na skusobnej jazde tak im morot zase zhasol a povedali mi ze to je chyba asi v relatku k riadiacej jednotke tak uvidim v piatok idem tam osobne