nesvieti kontrolka dobíjania-nedobíja
Moderátor: dulo
nesvieti kontrolka dobíjania-nedobíja
čau,chcel by som poprosiť o radu deda.mikiho.Na audi A4vôbec nesvieti kontrolka dobíjania po zapnutí klúča a po naštartovaní alternátor nedobíja.Môže spôsobavať problém dobíjania i vadná žiarovka v prístrojovke?Ako postupovať pri zisťovaní závady v takomto prípade?Ďakujem. :
- tuning-hifi
- Prezidento
- Dátum registrácie: 10 Dec 2009, 00:00
- Auto: Omega A
- Kontaktovať používateľa:
Re: nesvieti kontrolka dobíjania-nedobíja
skontroluj kabel od ziarovky po alternator a tiez od zapalovacej skrinky po ziarovku.. ono je to riesene tak, ze ked zapnes zapalovanie tak cez ziarovku ti ide prud do alternatora kde sa nasledne ukostri.. ziarovka svieti.. ked zacne dobijat, prud ide smerom hore a tym padom mas na oboch stranach + a teda ziarovka nesvieti.. skontroluj ci t mas okruh pred ziarovkou.. ak ano, mas problem od zapalovacej skrinky.. ak nie.. skontroluj okruh od ziarovky po alternator.. a ak aj to je ok. tak skontroluj samotny alternator..barato napísal:čau,chcel by som poprosiť o radu deda.mikiho.Na audi A4vôbec nesvieti kontrolka dobíjania po zapnutí klúča a po naštartovaní alternátor nedobíja.Môže spôsobavať problém dobíjania i vadná žiarovka v prístrojovke?Ako postupovať pri zisťovaní závady v takomto prípade?Ďakujem. :
Drobcek2 - Opel Omega A Caravan 2,6i CD Automat
Evolution II - Opel Omega B limuzina 2,5 V6 manual
Srsen - Opel Corsa A 1,2
Krumplik - Opel Corsa B 1,2
Black Night - Opel Vectra B 1,8 16v
Maco - Mitsubishi Pajero Wagon GLS 3.0 V6
Evolution II - Opel Omega B limuzina 2,5 V6 manual
Srsen - Opel Corsa A 1,2
Krumplik - Opel Corsa B 1,2
Black Night - Opel Vectra B 1,8 16v
Maco - Mitsubishi Pajero Wagon GLS 3.0 V6
- alvin
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 25 Sep 2010, 20:49
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
Veru, Dedo Miki bol agilný člen aj na Daewoo fóre a klube,pomohol nám veľakrát radami,ale aj pobavil vtipými animáciami animáciami,žiaľ navždy sa odmlčal na fórach 20.10.2008,ale pod chvíľou ho spomínamr ako na fóre,tak na zrazoch,chýba nám
BOL TO Opel Astra G/2005 RMG SONY,okolo 120 000 km,predtým iný výrobok GM -DAEWOO Matiz II,používal som aj OPEL ASTRA F/2001 sedan 1.4i a hatchback 1.6i, /1999 oba 8V,vrátil som sa ku Kórejcom,v rodine máme ASTRU J/2010