Nazor na NoName audio vyrobky - China
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
- Teo
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
- Kontaktovať používateľa:
vsetko je china ale niecomu daju znacku ktoru vsetci pozname a potom platime ako j....y
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
nie je problem, ak je to vyrobene v Cine.
Dolezite je, ze to bolo vyvinute serioznou spolocnostou so skusenostami a europskym personalom.
Dolezite je, ze vo fabrike kde sa to vyraba, je permanentny dozor nad vyrobnym postupom.
Miesto europsky si mozete dosadit japonsky, severoamericky, a niekedy juhokorejsky.
nechcem tym urazat cinsky vyvoj, ale maju velku tradiciu v lacnych druhotriednych vyrobkoch.
Dolezite je, ze to bolo vyvinute serioznou spolocnostou so skusenostami a europskym personalom.
Dolezite je, ze vo fabrike kde sa to vyraba, je permanentny dozor nad vyrobnym postupom.
Miesto europsky si mozete dosadit japonsky, severoamericky, a niekedy juhokorejsky.
nechcem tym urazat cinsky vyvoj, ale maju velku tradiciu v lacnych druhotriednych vyrobkoch.
- franticek6
- Moderátor
- Dátum registrácie: 09 Máj 2007, 18:23
- Auto: Zafira A
- Bydlisko alt: Liptovské Sliače
no ja neviem , mam tiez 1 DIN DVD (made in cina) zo vsetkym som spokojny aj z prehravanim akeho kolvek formatu (myslim ,ze prehra aj viecko z kompotovej flase ) , len stve ma jedna vec a to je radio. mam aj aktyvnu antenu aj medzisnurovy zosilovac a volako nie a nie chytit napr. Funradio z Ruzomberka po Blavu.
Opel Zafira y20dth
MB E 320 CDI W 211
MB S 320 CDI W 221 AMG
Opel Sintra x22dth - ex
Skoda 105 L -ex
http://www.nakupujsk.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
nie som na fejsbúku
MB E 320 CDI W 211
MB S 320 CDI W 221 AMG
Opel Sintra x22dth - ex
Skoda 105 L -ex
nie som na fejsbúku
- Viktor
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 03 Feb 2008, 10:49
- Auto: Iná značka
keď si človek chce kúpiť napr. monitor tak je jedno že povedzme do tých 8-10tis čo vyberie aj tak má 2r záruku, a keď chce fakt kvalitu tak musí priplatiť ešte toľko, a pre jednoduchých užívateľov to bude aj tak fuk lebo ozajstný rozdiel spozná len professionál (napr. grafik), a k tým značkám, že Eizo??? veď fakt kvalitné produkty nie sú až tak rozšírené, ako aj nenosí každý druhý človek Rolexy na ruke, a asus a podobné značky, tie značky sa nešpecializujú na daný výrobok ale vyrábajú od monitorov cez noteboky až po grafické karty všetko možné a tak je to aj s autorádiami že človek si kúpi sony(čo už fakt vyrába všeličo možné) a je nadmieru spokojný že jak dobre to hraje ale taký professionál v autohifi by aj tak odporučil blaupunkt alebo clarion
- franticek6
- Moderátor
- Dátum registrácie: 09 Máj 2007, 18:23
- Auto: Zafira A
- Bydlisko alt: Liptovské Sliače
no name - nenasiel som ziadnu znacku
Opel Zafira y20dth
MB E 320 CDI W 211
MB S 320 CDI W 221 AMG
Opel Sintra x22dth - ex
Skoda 105 L -ex
nie som na fejsbúku
MB E 320 CDI W 211
MB S 320 CDI W 221 AMG
Opel Sintra x22dth - ex
Skoda 105 L -ex
nie som na fejsbúku
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 23 Jan 2009, 16:17
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
ak si kupis to radio za 250 eciek tak urcite od toho nemozes cakat kvalit zvuku ako u ALPINE ... ale za 250 eciek ak to vydrzi 2roky a uznaju ti reklamacku nieje co riesit ak niesi narocny posluchac ... ja osobne mam spickovu alpinu bez monitora ako na prd ALL IN ONE ... pripadne skus ebay nejakeho avica od pioneeru to sa da kupit od 400 eciek a kvalitka spoko