Kvoli lepšej prehľadnosti a orientácii, sa v tejto sekcii odporúča, podľa možností, uvádzať už v názve témy miesto, dátum a čas akcie, stretnutia, či zrazu.
EDIT:
Takže prvotný zraz bude už tradične pri autobazári, na parkovisku pred Carrefourom, potom sa presunieme do People baru, na paľenku, pivo a rizek.
Naposledy upravil/-a macil v 03 Nov 2010, 13:04, upravené celkom 2 krát.
Opel Astra J-ST, A16LET LPG Opel Astra F-CC, X18XE Xing Tao Fu Shi 兴涛服饰 a diagnostika 診斷
slavni kluBubaci uz sa dohodnite, ze KEDY...
A miesto by som navrhoval v Carrefoure - People Bar, su tam aj stoly z viac ako 4 stolickami... ale to je len moj navrh...
Vectra B 2.5 V6 - strieborná - Lubecová
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
Čakám na Petuska, či sa pridá a kedy sa bude môcť uvoľniť.
Stretnutie by som navrhoval teda už tradične, pri autobazári na parkovisku Carrefouru a potom by sme s presunuli do toteho baru.
Opel Astra J-ST, A16LET LPG Opel Astra F-CC, X18XE Xing Tao Fu Shi 兴涛服饰 a diagnostika 診斷
Oka
Ako som ti pisal, budem pracovat, ale pokusim sa zahrat z kolegami a chefom sachovu particku a vyjst s toho vytazne
Aj keby pes psa pomilovaval, kcem prist a pojdzeme do teho baru
Vectra B 2.5 V6 - strieborná - Lubecová
Vectra B 1.8 16v - modrá
Tigra X14XE
tak teda o 15:30 v piatok pristávam na letisku Kérfúr s totimi osmimi ventilami pod kapotu 8)
so značkou NR a dierou v narazniku budem ľahko odhalený
Astra J ST 1,4 T, 12/2013, A14NET, 88kW - znova plne fuknčna Astra G 1,6 8V Elegance, 1998, X16SZR - "už to nie je šepot květin, klíma, tempomat, trippling, auto zapínanie svetiel, doťah okien aj strešné, mute radia po zaradení spiatočky" a tá spojka ma furt nasiera každý deň !!!
no sice v piatok idem do roboty ale tak na ten cas 15:30 sand dorazim davno som vas nevidel+zoznamit sa dalej to bude krasne popoludnie a co taky kesi a dulo,ty nedojdu?
Ex - Vectra B,1.8 benzin,85kw,manual,X18XE,140K km,r.v.:96
Až niekto bude chcieť vedieť kde je Poprad, nech sa ma kludne opýta...
no som zvedavý koľkí budeme, mohli by sme tromfnúť TT stretko
Astra J ST 1,4 T, 12/2013, A14NET, 88kW - znova plne fuknčna Astra G 1,6 8V Elegance, 1998, X16SZR - "už to nie je šepot květin, klíma, tempomat, trippling, auto zapínanie svetiel, doťah okien aj strešné, mute radia po zaradení spiatočky" a tá spojka ma furt nasiera každý deň !!!