Nazor na NoName audio vyrobky - China
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
- Bruno
- Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
Nazor na NoName audio vyrobky - China
Nasiel som tento link http://www.mp3doauta.okshop.eu/
http://www.pixmania.sk/sk/sk/628178/art ... tml?type=i
zda sa mi, ze su to nonamky z ciny, ale tie ceny su lakave. Hlavne tie 1DIN DVD prehravace...ma niekto skusensti stymito vyrobkami???
http://www.pixmania.sk/sk/sk/628178/art ... tml?type=i
zda sa mi, ze su to nonamky z ciny, ale tie ceny su lakave. Hlavne tie 1DIN DVD prehravace...ma niekto skusensti stymito vyrobkami???
Naposledy upravil/-a Bruno v 04 Jún 2008, 14:10, upravené celkom 2 krát.
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
- Stanley224
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 12 Mar 2008, 12:15
- Auto: Iná značka
- Kontaktovať používateľa:
- brhy
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 25 Aug 2007, 08:43
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
..
chlapci len jednu vec v CHINA sa vyrabaju komponenty pre ostatne znacky ako sony pioneer clarion kenwood atd atd. Tieto lacnejsie verzie su v podstate zlepence tychto veci dokopy napr display od pioneeru mechanika od sony vystupy od clarionu zosilovac od kenwoodu
len oni to predavaju pod inou znackou ale tiez je pravda ze pri tychto radiach fakt nevies nacom si
len oni to predavaju pod inou znackou ale tiez je pravda ze pri tychto radiach fakt nevies nacom si
Volvo C70 2.3T5 240hp zatial ....
no tak asi je rozdiel medzi znackou napriklad sony, clarion... ako znacka huanggui .... do radii sa moc nevyznam ale napriklad ked som kupoval PC tak som chcel velky monitor ktory vydrzi za super cenu... mal som obmedzeny rozpocet tak som mohol vyberat len z tych lacnejsich znaciek ako ASUS LG BENQ Acer atd... zistil som si nejake referencie od pouzivatelov dalsie technicke parametre podporu reklamacie atd a zistil som ze najlepsi z najlacnejsich je LG aj ked bol drahsi, okrem ineho preto lebo jediny netoleruje vadne pixely od vyroby...kupil som ho a nemam s nim ziadny problem..kamosi si pokuopvali Asus Benqa a uz kazdy reklamoval samozrejme ze eizo je eizo a samsung samsung ...ale na tychto veciach co sa tyka elektroniky sa setrit neoplati...
napriklad je velky rozdiel co sa tyka zivotnosti ked vyrobca pouzije pevne kapacitory (2xdlhsia) ako ked pouzije elektrolyticke... a ver tomu ze ten huanggui ti tam tie pevne neda
napriklad je velky rozdiel co sa tyka zivotnosti ked vyrobca pouzije pevne kapacitory (2xdlhsia) ako ked pouzije elektrolyticke... a ver tomu ze ten huanggui ti tam tie pevne neda
- Bruno
- Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
sak je mi jasne, ze vacsina elektroprodkcie je v cine + okolie a ze su to skladacky, robil som v elektropredajni takze viem co sme tam niekedy ponukali v ramci " vyhodneho nakupu" a zvlast na elektrospotrebicoch pomer cena/vykon je zjavny.
ale niekedy je clovek prekvapeny ako aj taka "zlepenka" dokaze fungovat osobna skusenost - komplet domace kino za dvojku a autoradio Micromaxx - MP3 a uz obe funguju bez problemov 5 rokov.
Kedze teraz mam v aute Panasonic za 10 litrov - tyzden bola ticha domacnost kvoli nemu, urcite ho nevymenim za nejaky Tiujangahajakai ale kebyze kupujem nieco do auta urcite by ma lakala takato ponuka. Takze ma zaujima nazor tych ktory sa stretli stymito nonamkami ako im to sluzi.
ale niekedy je clovek prekvapeny ako aj taka "zlepenka" dokaze fungovat osobna skusenost - komplet domace kino za dvojku a autoradio Micromaxx - MP3 a uz obe funguju bez problemov 5 rokov.
Kedze teraz mam v aute Panasonic za 10 litrov - tyzden bola ticha domacnost kvoli nemu, urcite ho nevymenim za nejaky Tiujangahajakai ale kebyze kupujem nieco do auta urcite by ma lakala takato ponuka. Takze ma zaujima nazor tych ktory sa stretli stymito nonamkami ako im to sluzi.
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
- brhy
- Strieborný užívateľ
..
azmodan ohladne tych monitorov neviem kto ti povedal take infosky ale asus patri medzi spicku a LG a Sony atd maju LCD display od samsungu EIZO ani neviem co je daky cesky sit
a co tak znacka NAKAMICHI ???
a co tak znacka NAKAMICHI ???
EIZO je monitor pre profesionalov fotografov co pracuju s grafikou patri do3jice znaciek ktore tvoria spicku...
ASUS urcite mezdi spicku nepatri urcite nie v monitoroch...je dobry ale kvalita od asusu stoji dost vela ja som chcel monitor za 6-7000 a nic riadne za tu cenu neponukal a ani teraz neponuka... a co ma dojalo ze jediny jeden monitor ktory som chcel od asusu nemal riadnu podporu pozrel som si nemecke forum a 8/10 ludi s nim malo problemy...mozno to bolo tym ze sirokouhle vtedy este neleteli teraz sa to samozrejme mohlo zmenit..ale je hanba predavat monitor ktory riadne nefunguje
pre info brhy momentalna spicka je Dell 3008WFP, Eizo SX3031W, Samsung XL30
ASUS urcite mezdi spicku nepatri urcite nie v monitoroch...je dobry ale kvalita od asusu stoji dost vela ja som chcel monitor za 6-7000 a nic riadne za tu cenu neponukal a ani teraz neponuka... a co ma dojalo ze jediny jeden monitor ktory som chcel od asusu nemal riadnu podporu pozrel som si nemecke forum a 8/10 ludi s nim malo problemy...mozno to bolo tym ze sirokouhle vtedy este neleteli teraz sa to samozrejme mohlo zmenit..ale je hanba predavat monitor ktory riadne nefunguje
pre info brhy momentalna spicka je Dell 3008WFP, Eizo SX3031W, Samsung XL30
Naposledy upravil/-a azmodan v 04 Jún 2008, 15:16, upravené celkom 1 krát.
- Stanley224
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 12 Mar 2008, 12:15
- Auto: Iná značka
Neviem sice v com sa mylim ale ze eizo nie je profesionalny monitor to ma nepresvedcite.. a ze asus nie je viac nez priemer to tiez nie...
a ze tie 3 monitory ktore somnapisal su absolutna spicka tiez nie..
a za 7tisic mas mozno pekny 22palcovy monitor ale urcite nie kvalitny ..
zapni si nejaky cierny obrazok na komplet celu obrazovku a uvidis ako mas nerovnomerne podsvieteny monitor a ako skresluje farby...ako by asi tak dopadlo keby fotograf upravoval fotografie(kontrast sytost) na takomto monitore?
zapni si nejaky cierny obrazok na komplet celu obrazovku a uvidis ako mas nerovnomerne podsvieteny monitor a ako skresluje farby...ako by asi tak dopadlo keby fotograf upravoval fotografie(kontrast sytost) na takomto monitore?
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 16 Apr 2007, 23:01
ti
ja len tak k tej debate o monitoroch.... ked si za 7 tisic kupim 22 palcovy monitor tak mi bude bohate stacit...
sam som si kupil 22 palcovy monitor za 11 tisic nejako rok dozadu bola to vtedy najnizsia mozna cena a som s nim plne spokojny. je to znacka Fujitsu siemens a mrte ludi mi vtedy hovorilo ze to je onicom znacka...
podla mna v dnesnej dobe je uplne suma fuk aky je vyrobca monitorov kedze vsetky su v zaruke 2 roky...
a k tym noname radiam do auta.... ja by som do toho mozno aj isiel... nejaky lacnejsi model na cdcka by mal beznemu nenarocnemu uzivatelovi uplne stacit... taky moj otec ma uplne na haku ake ma radio hlavne ze na tom vie pustit radio express a sem tam nejake mp3 ky...
ale zas tie 10 tisicove dvdcka s displejom to by som asi neriskoval
to uz asi ked niekto potrebuje DVD radio tak uz nech radsej kupi nieco trosku viac osvedcene lebo behat s 10 tisicovym radiom do servisu neni nic moc...
azmodan napísal:Neviem sice v com sa mylim ale ze eizo nie je profesionalny monitor to ma nepresvedcite.. a ze asus nie je viac nez priemer to tiez nie...
ja len tak k tej debate o monitoroch.... ked si za 7 tisic kupim 22 palcovy monitor tak mi bude bohate stacit...
sam som si kupil 22 palcovy monitor za 11 tisic nejako rok dozadu bola to vtedy najnizsia mozna cena a som s nim plne spokojny. je to znacka Fujitsu siemens a mrte ludi mi vtedy hovorilo ze to je onicom znacka...
podla mna v dnesnej dobe je uplne suma fuk aky je vyrobca monitorov kedze vsetky su v zaruke 2 roky...
a k tym noname radiam do auta.... ja by som do toho mozno aj isiel... nejaky lacnejsi model na cdcka by mal beznemu nenarocnemu uzivatelovi uplne stacit... taky moj otec ma uplne na haku ake ma radio hlavne ze na tom vie pustit radio express a sem tam nejake mp3 ky...
ale zas tie 10 tisicove dvdcka s displejom to by som asi neriskoval
to uz asi ked niekto potrebuje DVD radio tak uz nech radsej kupi nieco trosku viac osvedcene lebo behat s 10 tisicovym radiom do servisu neni nic moc...
EX: Opel Astra F Classic - 2001, X16SZR, AngelEyes bluechrom, Altezza black, MAM - W2 BLACK 7,5x16, 205/40/16, Weitec Ultra GT sport suspension 30-30, 130,3dB SPL
EX :Opel Astra G GSI X20XEV 2.0 16V 100kw , Weitec Ultra GT sport suspension 30-30, Hella Xenony, Opc styling....
Ople su prec.... momentalne jazdim na MB E W211
http://www.vojkanet.sk
EX :Opel Astra G GSI X20XEV 2.0 16V 100kw , Weitec Ultra GT sport suspension 30-30, Hella Xenony, Opc styling....
Ople su prec.... momentalne jazdim na MB E W211
http://www.vojkanet.sk
- brhy
- Strieborný užívateľ
.
azmodzan
Poviem ti to takto som grafik a KAZDE jedno LCD je na pixu najkvalitnejsi obraz ma CRT monitor a nie dake kristaliky ak chces plochy a kvalitny tak potom PLAZMU a tie tri monitory rovno ti poviem vsetky tri maju LCD od Samsungu takze v tom rozdiel nieje
Takze jednoducho v zivote LCD monitor kvalitny nebude !!!!!!!
Poviem ti to takto som grafik a KAZDE jedno LCD je na pixu najkvalitnejsi obraz ma CRT monitor a nie dake kristaliky ak chces plochy a kvalitny tak potom PLAZMU a tie tri monitory rovno ti poviem vsetky tri maju LCD od Samsungu takze v tom rozdiel nieje
Re: .
brhy napísal:azmodzan
ano CRT je najkvalitnejsi co sa tyka zobrazenia farieb ale nie kazdy je ochotny nicit si pri nom oci... ak maju od samsungu berem ja len hovorim ze su dnes spicka...
ale btw predpokladam ze nie si grafik co sa tyka fotiek atd skor web a tak nie? tam o farby nejde az tak drasticky
este to mathev... ja nehovorim ze ti nema stacit aj mne staci to moje LG ale ked sa to zobere z profesionalneho hladiska ako ma monitor vyzerat a ake ma splnat poziadavky je to srot
a zaruka je sice jedna vec ale nemam chut chodit na postu kvoli tomu a potom este nemat PC mesiac kvoli tomu ze mam monitor na reklamacii pripadne sa pozerat na niejaky nahradny...
- brhy
- Strieborný užívateľ
azmodan napísal:brhy napísal:azmodzan
ano CRT je najkvalitnejsi co sa tyka zobrazenia farieb ale nie kazdy je ochotny nicit si pri nom oci... ak maju od samsungu berem ja len hovorim ze su dnes spicka...
ale btw predpokladam ze nie si grafik co sa tyka fotiek atd skor web a tak nie? tam o farby nejde az tak drasticky
este to mathev... ja nehovorim ze ti nema stacit aj mne staci to moje LG ale ked sa to zobere z profesionalneho hladiska ako ma monitor vyzerat a ake ma splnat poziadavky je to srot
a zaruka je sice jedna vec ale nemam chut chodit na postu kvoli tomu a potom este nemat PC mesiac kvoli tomu ze mam monitor na reklamacii pripadne sa pozerat na niejaky nahradny...
ako grafik upravujem cokolvek aj fotky aj web aj grafiku fotiek vsetkeho druhu
napr. Pantone farieb na LCD nedokazes ani pozret pretoze hadzu o 2 odtiene inu farbu na displayi a je jedno ci to je spicka ci nie nedokazu to zobrazit v podstate najblizsie tej farbe je len CRT aj to nezobrazi uplne presne ale to je fuk podstata pri LCD je odozva v milisekundach a rozlisenie pretoze ked kupujes monitor aj tak nikdy nevies ako ti vykresli dany objekt farebnosti
podla mna su znackove vyrobky o trocha lepsie nez tie noname. u tych noname navrh a kvalita nemusia byt na urovni znackovych vyrobkov
tiez u tychto DVD prehravacov - otazka je, ze ako dlho bude vyrobca poskytovat vylepseny softver. napr. ze to nebude dobre fungovat s nejako zakodovanymi filmami.
ja by som radsej kupil DVD s volnym monitorom na kabli
ovsem aj u znackovych vyrobkov si treba dat pozor, ci je to lacny model alebo vyssia trieda.
resp. ci je to pre domaceho uzivatela alebo pre niektory z druhov profesionalneho pouzitia.
to sa tyka skoro vsetkych znaciek, tu menovanych
tiez u tychto DVD prehravacov - otazka je, ze ako dlho bude vyrobca poskytovat vylepseny softver. napr. ze to nebude dobre fungovat s nejako zakodovanymi filmami.
ja by som radsej kupil DVD s volnym monitorom na kabli
ovsem aj u znackovych vyrobkov si treba dat pozor, ci je to lacny model alebo vyssia trieda.
resp. ci je to pre domaceho uzivatela alebo pre niektory z druhov profesionalneho pouzitia.
to sa tyka skoro vsetkych znaciek, tu menovanych
Naposledy upravil/-a iurai v 10 Jún 2008, 00:15, upravené celkom 1 krát.
brhy napísal:ako grafik upravujem cokolvek aj fotky aj web aj grafiku fotiek vsetkeho druhu
napr. Pantone farieb na LCD nedokazes ani pozret pretoze hadzu o 2 odtiene inu farbu na displayi a je jedno ci to je spicka ci nie nedokazu to zobrazit v podstate najblizsie tej farbe je len CRT aj to nezobrazi uplne presne ale to je fuk podstata pri LCD je odozva v milisekundach a rozlisenie pretoze ked kupujes monitor aj tak nikdy nevies ako ti vykresli dany objekt farebnosti
teda neviem, aky si ty grafik, nie si skor vestica ?
vyraba LG este CRT monitory ?
co takto kalibracia ?
- brhy
- Strieborný užívateľ
iurai napísal:brhy napísal:ako grafik upravujem cokolvek aj fotky aj web aj grafiku fotiek vsetkeho druhu
teda neviem, aky si ty grafik, nie si skor vestica ?
vyraba LG este CRT monitory ?
co takto kalibracia ?
ty aj vies o com sme sa bavili ???
- brhy
- Strieborný užívateľ
iurai napísal:brhy napísal:ty aj vies o com sme sa bavili ???
ale ano. vysvetloval si nam, ze EIZO je cesky shit a ASUS je spicka. LOL
bavili sme sa o tom ze EIZO nepoznam a ze ASUS nieje shit a dalsie sme sa bavili o zobrazeni farieb na monitore a kalibracia na LCD stoji za ........ ale nac ti to budem vysvetlovat ked asi ani netusis co je zobrazenie pantone farieb na monitory a miesanie farieb