Zapaľovač - nefunguje

Moderátori: bukelo, buci_vectra

Igor

Zapaľovač - nefunguje

Príspevok od používateľa Igor »

Ahoj, nie že by som bol fajčiar, no mám rád keď veci fungujú ako majú. Zistil som, že zapaľovač sa nerozžhaví na 100% tzn. že vypne skôr, ako sa stihne úplne rozžhaviť. Čo sa s tým dá urobiť? :roll:
Ďalej sa chcem opýtať, či ho máte aj podsvietený (pri zapnutých svetlách) :oops: . DíKy
Používateľov profilový obrázok
kalli
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 26 Aug 2007, 20:26
Auto: !! Zmeň si model auta !!

Príspevok od používateľa kalli »

Zapalovac nepouzivam, ak ti nefunguje pohladam svoj a darujem ti ho, no a podsvieteny je ten oranzovy kruzok okolo diery, vo vnutry je ziarovka, ktora osvetluje aj popolnik.
Pekny den.
NECH VAM OPLE OPLUJU
A ja budem pri tomto fore odbornik na astru...... :)
moja astra: http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=5693
http://picasaweb.google.sk/2md.kalli/AS ... 5304951298
astra G caravan X20XEV
Igor

kalli napísal:Zapalovac nepouzivam, ak ti nefunguje pohladam svoj a darujem ti ho, no a podsvieteny je ten oranzovy kruzok okolo diery, vo vnutry je ziarovka, ktora osvetluje aj popolnik.
Pekny den.
Dik. Budem musiet pozriet tu ziarovku. Takze zapalovac je opravitelny?
Adik

Príspevok od používateľa Adik »

Samotný zapaľovač čo vytiahneš sa opraviť nedá.Je to odporový drát ,ale spona v zásuvke sa dá mierne prihnúť, aby držala. Zapaľovač vyskočí preto ,že bimetalový pliešok ho uvoľní pri istej teplote. :shock: :idea:
Igor

Adik napísal:Samotný zapaľovač čo vytiahneš sa opraviť nedá.Je to odporový drát ,ale spona v zásuvke sa dá mierne prihnúť, aby držala. Zapaľovač vyskočí preto ,že bimetalový pliešok ho uvoľní pri istej teplote. :shock: :idea:
Vďaka, ono keď ho pridržím, tak sa rozžhaví (ale na to že sa v tom aute údajne nikdy nefajčilo :oops: :lol: a ani ja zapaľovač nepoužívam je to podozrivéé...) :roll:
Používateľov profilový obrázok
zachi
Bronzový užívateľ
Bronzový užívateľ
Dátum registrácie: 20 Feb 2008, 13:47
Auto: Astra G
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zachi »

Čo na tom už len je podozrivé, môžes byť rád, že sa v aftiaku nikdy nefajčilo. A presne ako píše predchodca, stačí mierne vyhnúť spony v zásuvke a máš po probléme pokiaľ ti zapalovač pridržaním žhaví.
ASTRA Classic II HB > Z14XE > 2004
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 01 Máj 2008, 19:33
Auto: !! Zmeň si model auta !!
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa digestor »

Kde sa da kupit zapalovac na astru?Skusal som so vseliakych aut a vo vseliakych predajniach univerzalne zapalovace no ale ani jeden nepasoval.A zase za origos nedam 500sk ci co to stoji.No urcite to nebude lacne...Dik
iurai

Príspevok od používateľa iurai »

preco nekupis original ?

.. na vrakovisku
digestor napísal:Kde sa da kupit zapalovac na astru?Skusal som so vseliakych aut a vo vseliakych predajniach univerzalne zapalovace no ale ani jeden nepasoval.A zase za origos nedam 500sk ci co to stoji.No urcite to nebude lacne...Dik
Napísať odpoveď

Návrat na "ASTRA - ELEKTRO"