vectra- za zimna mi dusi auto
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
MilanTaci
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 26 Jún 2010, 11:05
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
vectra- za zimna mi dusi auto
:oops: mam opel vectra 1.8 16v x18xe a mam taku chybu ked ho rano naštartujem tak mi ho dusi a nepusti viac ako do 4tis otačiek ale ked sa nahreje tak už ide dobre co može byt chyba za kazdu radu dakujem aj niekedy mi ide otackometer a niekedy nie
edited by admin
edited by admin
- alienko
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 05 Jún 2009, 16:55
- Auto: Vectra B
Re: pomoc!!! vectra- za zimna mi dusi auto
Presne ako pises mam aj ja.MilanTaci napísal::oops: mam opel vectra 1.8 16v x18xe a mam taku chybu ked ho rano naštartujem tak mi ho dusi a nepusti viac ako do 4tis otačiek ale ked sa nahreje tak už ide dobre co može byt chyba za kazdu radu dakujem aj niekedy mi ide otackometer a niekedy nie
Studeny motor=
-par minut huci akoby startovalo lietadlo(neviem preco)
-nevladze potiahnut ani na dvojke(ked mu je telpo tak aj na trojke vybehne)
Ked som kupoval tak mi chlapik povedal ze musim pockat kym sa zohreje.
-
MilanTaci
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 26 Jún 2010, 11:05
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
no mne naštartuje pekne aj motor normalne beži len ked sa pohne tak ho dusy a nepusti ho do otačok no a ked sa nahreje na 80c tak ide pekne plynule neviem či to nebude dajake čidlo no ja som s toho mimo aj na pc bol napojeny a ukazalo len ze je lambda sonda zhoreta ale tu som už vymenil no aj tie otačky ma seru raz ide a raz nie
- alienko
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 05 Jún 2009, 16:55
- Auto: Vectra B
Zdravím.
Momentálne nastala malá zmena neviem či preto že je už chladnejšie ale pred rokom to nerobilo. Takže:
Studený štart motor začne hučať a nepustí do vyšších otáčok ale najnovšie tam aj začne niečo škrípať.
Celé to divadlo trvá cca 5 minút a potom už len motor spokojne pradie ale je to strašné počúvať.
Len pri studenom štarte ináč sa auto na nič nesťažuje.
Momentálne nastala malá zmena neviem či preto že je už chladnejšie ale pred rokom to nerobilo. Takže:
Studený štart motor začne hučať a nepustí do vyšších otáčok ale najnovšie tam aj začne niečo škrípať.
Celé to divadlo trvá cca 5 minút a potom už len motor spokojne pradie ale je to strašné počúvať.
Len pri studenom štarte ináč sa auto na nič nesťažuje.