co mozem ocakavat na vece 110kw po 150 tisicoch km?
Moderátori: dulo, buci_vectra
- tomas832
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 04 Okt 2009, 20:09
- Auto: Vectra C
- Bydlisko alt: BA
- Kontaktovať používateľa:
co mozem ocakavat na vece 110kw po 150 tisicoch km?
uy som menil alternator,trisky,dpf,egr,sanie...tak som velmi zvedavy co mozem este ocakavat co mi pusti,lebo zvetsia to pustalo iba v zahranici kde su opravy dost nakladne,predne lozisko,klimovy chladic
Naposledy upravil/-a tomas832 v 16 Okt 2010, 11:27, upravené celkom 1 krát.
Vectra 2006 CARAVAN 1.9 CDTi 16V Sport Z19DTH -320Nm Common rail 2,,,predne ložisko,DPF, trysky z alfy romea pridalo to 12HP, sanie, termostat..:( auto ma 350 000 km..ale mam ju rad je to moja manzelka. dpf off pri 172400 a chip na 142kwa 410Nm.:)
- lubo22
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 14 Apr 2009, 17:45
- Auto: Nemám auto
u mna po 180 00 km pustili 2zhavice
potom ziarovky som menil H7, parkovacky a na osvetlenie SPZ.
dalej naraznik lebo bol prasknuty, plastovu mriezku so znakom opel aj ten bol prasknuty a chladic na klimu ale tam uz ine sily posobili
.
a tak pokukujem aj ja po 1.9 CDTi ale bojim sa do toho ist.
ja si myslim ze oply su v pohode auta. kamosi z okolia maju vectry a spokojni su
tiez ich to nieco stalo ale nestazuju sa
a ak si uz menil tieto veci tak by ta uz nic nemalo prekvapit.
mozno turbo ale dufajme ze nebude potreba.
aspon toto je moj nazor na naftaky kde su drahe veci a ktore ti mozu pustit. niektore si vymenoval ako trisky, DPF, turbo a pdobne.
a u mna to este je cerpadlo
ale dufam ze dlho vydrzi klop, klop, klop 
dalej naraznik lebo bol prasknuty, plastovu mriezku so znakom opel aj ten bol prasknuty a chladic na klimu ale tam uz ine sily posobili
a tak pokukujem aj ja po 1.9 CDTi ale bojim sa do toho ist.
ja si myslim ze oply su v pohode auta. kamosi z okolia maju vectry a spokojni su
a ak si uz menil tieto veci tak by ta uz nic nemalo prekvapit.
mozno turbo ale dufajme ze nebude potreba.
aspon toto je moj nazor na naftaky kde su drahe veci a ktore ti mozu pustit. niektore si vymenoval ako trisky, DPF, turbo a pdobne.
a u mna to este je cerpadlo
Vectra C cierna ex
Vectra C modra ex
Vectra C modra ex
- Marky
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 01 Jún 2007, 18:40
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Re: co mozem ocakavat na vece 110kw po 150 tisicoch km?
Mas tam opravdu skutecne km? DPF jsi si mel nechat vykuchat, stoji to mnohem mene a zvedne se vykon a klesne spotreba, sani to je jasne pokud jsi mel stary model, tak ten toho tolik nevydrzi, EGR je normalka na vsech dieslech (lepsi nechat prizaslepit uz i kvuli sani). Altik je klasika u vsech opelu (vesmes mustek) , trysky mysles vstrikovaci?tomas832 napísal:uy som menil alternator,trisky,dpf,egr,sanie...tak som velmi zvedavy co mozem este ocakavat co mi pusti,lebo zvetsia to pustalo iba v zahranici kde su opravy dost nakladne
Cerpadla se bat nemusi bude v pohode, zhavice jsou za pakatel, to spis bych videl casem na investici do podvozku...
Astra G Caravan NJOY Y20DTH 74kW + Vectra C Caravan Elegance Z19DTH 110kW
- lubo22
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 14 Apr 2009, 17:45
- Auto: Nemám auto
toto caka aj mna. tlmice som menil hned po kupe ale kupil som nejake lacnejsie uvidime kolko vydrzia.
ja som mal na mysli len motor na podvozok som zabudol mne klepoce zadna naprava je to neprijemne neviem kedy to dam urobit ale lacne to nebude to viem
ale aj tak vectru mam rad je to moja prva laska
zatial spokojnost zadna naprava bola uz zla ked som auto kupil
ja som mal na mysli len motor na podvozok som zabudol mne klepoce zadna naprava je to neprijemne neviem kedy to dam urobit ale lacne to nebude to viem
ale aj tak vectru mam rad je to moja prva laska
zatial spokojnost zadna naprava bola uz zla ked som auto kupil
Vectra C cierna ex
Vectra C modra ex
Vectra C modra ex
- Marky
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 01 Jún 2007, 18:40
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Sakra tak to mam teda vzorovy exemplar, moje astra jezdi, jezdi a jezdi (tuk,tuk,tuk) a do servisu uz ani netrefiKajo napísal:Pozná, ale iba chvíľu, nanajvýš niekoľko týždňov.lubo098 napísal:na opli uplne hoci co maloktore auto tejto znacky pozna bezporuchovy stav
Potom sa Oplík pripomenie.
Astra G Caravan NJOY Y20DTH 74kW + Vectra C Caravan Elegance Z19DTH 110kW
-
iurai
alternator pre tento model mal tusim nejaku chybutomas832 napísal:uy som menil alternator,trisky,dpf,egr,sanie...tak som velmi zvedavy co mozem este ocakavat co mi pusti,lebo zvetsia to pustalo iba v zahranici kde su opravy dost nakladne
trysky a DPF - to je trocha vela na tie kilometre. si prvy majitel ?
- tomas832
- Strieborný užívateľ

no to som bol aj ja stastnym majitelom rok a pol,a pak to zacalolubo22 napísal:mozno ano.. ja som stastnym majtelom oplika rok a polKajo napísal:Pozná, ale iba chvíľu, nanajvýš niekoľko týždňov.lubo098 napísal:na opli uplne hoci co maloktore auto tejto znacky pozna bezporuchovy stav
Potom sa Oplík pripomenie.
Vectra 2006 CARAVAN 1.9 CDTi 16V Sport Z19DTH -320Nm Common rail 2,,,predne ložisko,DPF, trysky z alfy romea pridalo to 12HP, sanie, termostat..:( auto ma 350 000 km..ale mam ju rad je to moja manzelka. dpf off pri 172400 a chip na 142kwa 410Nm.:)
- tomas832
- Strieborný užívateľ

nie uz druhy ,,dovoz,, sam som si ho doviezol z DEiurai napísal:alternator pre tento model mal tusim nejaku chybutomas832 napísal:uy som menil alternator,trisky,dpf,egr,sanie...tak som velmi zvedavy co mozem este ocakavat co mi pusti,lebo zvetsia to pustalo iba v zahranici kde su opravy dost nakladne
trysky a DPF - to je trocha vela na tie kilometre. si prvy majitel ?
-
iurai
kebyze si prvy, tak vies co vsetko s autom bolo. mozno ten DPF ma na svedomi predosly majitel.tomas832 napísal:nie uz druhy ,,dovoz,, sam som si ho doviezol z DEiurai napísal:trysky a DPF - to je trocha vela na tie kilometre. si prvy majitel ?
a trysky odchadzaju aj na inych autach
- tomas832
- Strieborný užívateľ

takze podla vsetkeho som uz menil vsetko co sa dalo vymenit...
-
Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
este mozno zotrvacniktomas832 napísal:takze podla vsetkeho som uz menil vsetko co sa dalo vymenit...
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
- marek1512
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 11 Apr 2008, 23:24
- Auto: Vectra B
Takto som dopadol ja. Porobil som Vectru, zospodu komplet všetko nové atď atď atď... No a nakoniec som ju predal...lubo22 napísal:CDTi ma ten dvojhmotny zotrvacnik ze? dobre som to pomenoval a ze je tiez dost drahy. ak uz som tolko veci na aute vymenil tak asi by som ho uz asi nepredaval
Ale k téme - Zdá sa mi, že na ten počet km si toho menil trošku veľa... Je to mierne podozrivé...
Vauxhall Vectra C SRI 1.8 VVT 2008
Porsche 944 2.5 1988
VAUXHALL VECTRA B 1.8 16v 1999
Ford Focus 2.0 16v ZETEC 1998
ex - OPEL VECTRA B 1.6 16v 1998
ex - Škoda Favorit 1.3 1992
Porsche 944 2.5 1988
VAUXHALL VECTRA B 1.8 16v 1999
Ford Focus 2.0 16v ZETEC 1998
ex - OPEL VECTRA B 1.6 16v 1998
ex - Škoda Favorit 1.3 1992