Pri jazde sa rosvieti kontrolka vyfuk. emisií a stratí výkon

Moderátori: bukelo, buci_vectra

mattisek

Príspevok od používateľa mattisek »

tarci tak uz si nejako pohol stym tvojim problemom?zacalo mi robit presne to iste.ja mam 1.7TD
Signum
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 22:34
Auto: Zafira B
Bydlisko alt: Sološnica

Príspevok od používateľa Signum »

Skusil by som este zmerat kolko dokaze vytvorit vakuova pumpa na volnobeh vakua :wink:
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
Fáber Miroslav

Príspevok od používateľa Fáber Miroslav »

Pred dvoma týždňnami , v "Test servise" ( KE ,) p. Hrčka mi ostránil problém so závadou "P1125 - Magnetický ventil pln. tlaku" .
Táto závada trvala aj po výmene tohto ventilu a podtlakových hadičiek , aj po návšteve servisu "PanEuro" kde za diagnostiku a výmenu dalšej hadičky ma najprv ošklbali o 3600.- Sk , potom pri reklamovaní servisného zásahu mi tvrdili (bez diagnostiky) že dalšia závada je v riadiacej jednotke!
Nakoniec chyba bola v snímači tlaku ktorý súvisí s funkciou magnetického ventilu pln. tlaku.
pirlito
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 04 Jún 2008, 00:55
Auto: !! Zmeň si model auta !!

Príspevok od používateľa pirlito »

mám rovnaký problém...astra 1,7 DT...pri diagnostike mi vypísalo niečo podobné, ako: Odchýlka regulace výfukových emisií...v servise mi prečistili AGR ventil, nič...dalšia diagnoza, chybný menič tlaku...vymenili a nič...stále mi zasvieti tá kontrolka...a ked svieti, tak dusí motor a stratí sa výkon...akonáhle pridám, kontrolka zhasne a výkon sa zázračne vráti...ked idem po dialnici, napr. pri 120 km/h držím rýchlosť, kontrolka zasvieti a viac to nedá...musím klesnúť presne na 100 km/h a až vtedy ked pridám, výkon sa vráti...

bývam prechodne v blave, nepozná tu niekto nejaký kvalitný servis, kde sa naozaj rozumejú do dieselových motorov?
Napísať odpoveď

Návrat na "ASTRA - ELEKTRO"